Juan Pablo Delgado Berman izložba fotografija

Od 15. do 21. septembra publici će se u Velikoj galeriji KC Grada predstaviti meksički multimedijalni umetnik Juan Pablo Delgado Berman, koji trenutno živi i radi u Beogradu. Diplomirao je na fakultetu za medije i komunikacije u Kampeči, Meksiko, a skoriji projekti uključuju različite idejne manipulacije analogne i digitalne fotografije.

Projekat koji predstavlja u Velikoj galeriji nazvan Ovde i sada, obuhvata seriju fotografija koje prikazuju osobe fotografisane u određenom okruženju sa velike distance.

 

 
 

 

 

Hammerhead (Minneapolis, MN, U.S.A.) :: 21/09/2014

Amphetamine Reptile Records jedan je od važnijih nezavisnih izdavača 90-tih. Grupe koje su se našle u katalogu njihovih izdanja danas su legende: Cosmic Psychos, Killdozer, Melvins, Jesus Lizard, Mudhoney, Helios Creed...

Lemolo (SAD) :: 27/09/2014

Lemolo, bend iz Sijetla osnovan je 2009. godine. Ovaj bend sa dva člana koristi tremolo efekat na gitari ili klavijaturama s jedne strane i sintisajzere i bubanj sa druge. Ove dve devojke će učiniti da zaronite u njihov lagan i nežni svet prelepih ritmova, minimalističkih aranžmana i divnih glasova.

Gosti Frontiers Retreat projekta u umetničkim kolonijama Zlakusi i Ečka

Kc Grad je tokom avgusta otpočeo realizaciju petogodišnjeg projekta koji okuplja više međunarodnih programa umetničkih rezidencija. Gosti-umetnici Kc Grada, Saara Maria Kariranta, Quelic Berga i Joanes Simon Perett su tokom rezidencije u Srbiji posetili i umetničke kolonije u Zlakusi i Ečkoj.

Oktobarska Moda za poneti

Pozivamo dizajnere, umetnike i ostale kreativce da nam se pridruže u novoj sezoni Mode za poneti i dokažu svima da leto za nama nije bilo samo vreme odmora, već i izvor inspiracija za nove modne trendove.

Kc Grad u Bric a Brac radnji

I ove godine Kc Grad nastavlja saradnju sa uspešnim švedskim brendom Bric a Brac. Ovog puta u svoju ponudu ubacili su radove nekoliko naših dizajnera medju kojima su Vesna Kracanović, Neda Todić, Ljudmila Stratimirović, Jasmina Graovac, Svetlana Vukov, Mira Ranković, Nenad Stojaković i Sladjan Jevremović.

Kancelarija u Kc Gradu

Ukoliko vam je potreban radni prostor, pozivamo vas da delite kancelariju sa nama. Kc Grad od juna ima 3 mesta u ponudi.

:: Kalendar događaja ::
May 2014
 Po   Ut   Sr   Če   Pe   Su   Ne 
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31