KONKURSI
  31/03/2015 - 19/04/2015
PEDALA

Muzičari, improvizatori, eksperimentalisti, frikovi, gikovi, ludaci i manijaci svih spavaćih soba ujedinite se! Besomučnim probama po atomskim skolništima i celonoćnim drndanjem opreme sa sluškama na ušima kako ne biste probudili komšije nije došao kraj, ali se konačno ukazuje prilika da pokažete sve ono što znate i možete.

U sredu, 22. aprila u Kulturnom centru GRAD, sa početkom u 19 časova zvanično počinje PEDALA! - takmičenje u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom baš tvojih pedala i efekata. Veče lude improvizacije, sirove energije i potencijalno beskonačne kreativnosti. Na tebi je da odabereš ulazni signal, bila to gitara, sintisajzer, mikrofon, sempl sa mobilnog ili gole ruke, jedini uslov je da nema kompjutera i da sve ide na živo!

Pokaži šta znaš u 5 minuta žanrovski neograničenom, ukusno neukalupljenom, ludom i pre svega potpuno slobodnom nastupu koji će ocenjivati stručni žiri prekaljenih muzičara. Prijave sa: Imenom i prezimenom, umetničkim imenom ili imenom benda, informacijom o opremi koju donosiš sa sobom i nekim snimkom onoga šta možemo da očekujemo od tvog zvuka šalji na mejl pedala@gradbeograd.eu do nedelje 19. aprila.

Satnica:

19.00 - registracija učesnika i setup

21.00 - takmičenje

23.00 - live nastup TBA

Ufur 200 kinti, za učesnike free

Vidimo se na PEDALI!

NAZAD