PROGRAM :: Muzički program
  Subota, 18/06/2016, 21 : 00
EFEMERNE KONFESIJE - songovi o dekadenciji, raskoši, ljubavi i mržnji 

Nakon velikog razotkrivanja na BEFEM festivalu prošle godine, tajnovito poznata i slatko otrovna, Markiza De Sada, dekadentna potomkinja ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje, ponovo će predstaviti jednu od svojih najvećih tajni upravo u Beogradu, gradu kome se željno vraća. Pod sjajem lampiona i reflektujućih talasa desi će se repriza audijencije mlade, opasne emotivne punk ratnice, Markizine pulenke, kompanjonke i štićenice Johane Helmut Kol. Veliki scensko-vokalni spektakl - dve dive, ludi pijanista Fritz Klein, tri mikrofona I ostalo će biti istorija.
https://www.facebook.com/markizadesada/

Dekadenca
Dekadenca  je proizvod velike ljubavi prema sceni, mjuziklu, brodvejskim i holivudskim divama koje su “veće od života” i koje zahvaljući svojoj veličini opstaju usprkos prolaznosti vremena. Njeno ime dolazi iz mjuzikla Cabaret i lika Sally Bowles koja često ponavlja frazu “Divine decadence!” Ista je takođe suptilna posveta drag performeru Divine, koji je bio krupnija dama sa stavom, stilom i obrvama. Svojim nastupom pokazuje kako je drag forma umetnosti koja obuhvata scenski pokret, glumu, slikanje i pevanje.
https://www.facebook.com/MotherDekadenca/

illillillillill
On je nepobedivi romantik, stari obijač beogradskog densflora. Zanose ga uzbudjivi vokali, haos u hausu, šansone i drama, a te prepoznatljive queer-a-billy plesne pokrete izazivaju masni bas i disko fantazije.
https://www.mixcloud.com/illillillillill/

cena ulaznice: 200RSD

NAZAD