PROGRAM :: Muzički program
  Subota, 25/02/2012, 22 : 00
Le Tigre Qui Change De Couleurs

BODY & SOUL BOOKINGS, EASY TIGER & ICE WATCH PRESENTS:

„Le Tigre Qui Change De Couleurs“

OKAIN (Paris, France)
ALEX DEE (Paris, France)
STOJCHE (Skoplje, Makedonija)
MARKO NASTIĆ (Beograd, Srbija)
MARKO MILOSAVLJEVIĆ (Beograd, Srbija)

Supported by: www.ice-watch.com

Nakon veoma uspešnog prošlogodišnjeg  Easy Tiger Festivala u Domu omladine Beograd, gde smo beogradskoj publici prezentovali aktuelne izvođače sa holandske underground scene, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se 25. februara 2012. godine sa početkom od 22h u Kulturnom centru "GRAD" (Braće Krsmanović 4, Beograd), održati još jedan spektakularan događaj u organizaciji EASY TIGER ekipe, pod nazivom „Le Tigre Qui Change De Couleurs“.

Zahvaljujući ICE WATCH-u (www.ice-watch.com), bićemo u prilici da ugostimo aktuelna imena, ovoga puta sa francuske undeground scene, OKAIN-a & ALEX DEE-ja iz Pariza, kao i makedonskog DJ-a STOJCHE-ta. Zajedno sa njima će to veče nastupiti i Easy Tiger rezidenti, MARKO NASTIĆ & MARKO MILOSAVLJEVIĆ.

Kulturni centar GRAD će za ovu priliku obezbediti dodatno ozvučenje, a zarad pravog vizuelnog doživljaja, očekuju vas i LED instalacije, kako bi Vam omogućili adekvatan audio-vizuelni užitak.

Cena karte za ovaj događaj će biti jako pristupačna. Karte će na samom ulazu koštati 250 RSD u periodu od 22h - 00h, dok će posle ponoći cena karte iznositi 350 RSD.

NAZAD