PROGRAM :: Muzički program
  Petak, 24/08/2012, 22 : 00
Blaya DUB Playa

NASTUP U BEOGRADU!!!

Blaya DUB Playa i Gazda Paja nastupiće 24.8.2012. u klubu KC GRAD ispod Brankovog mosta.. Posle dužeg vremena moćićete da čujete grupu Blaya DUB Playa u punom sastavu..

Blaya Dub Playa je troclani bend iz Beograda. Postoje od 2004. godine kada pod razlicitim pseudonimima izbacuju demo pesme od kojih je najpoznatija Treba Radi Gun koja ih vodi u samo finale Nektar Demofest festivala. Nastupali su sa Samostalnim referentima, Figlio di Puttana, Hornsman Coyote-om, Partibrejkers kao i sa mnogobrojnim hiphop i underground izvođačima na raznim festivalima. Duhoviti i ironicni tekstovi kroz razlicitu muzicku podlogu daju ovoj grupi veoma karakteristican i lako prepoznatljiv stil. Blaya DUB Playa iza sebe ima jedan album (Zlatan Zub) i jedan EP (Neka bude Pinki) koji su objavljeni prosle godine i dostupni su kao besplatan download.

Zvezde Grajma - Zvezde Grajma predstavljaju srpski odgovor na sve popularniju formu muzike poznatiju kao grajm ili kako oni to dozivljavaju kao pank 21. veka. Grupu cine 3 MC-a, i kako kazu uveliko spremaju album koji bi trebalo da izadje do kraja godine. U centar paznje su dosli singlom Srbija djans lajk dis, koji je dugo bio na vrhu top lista raznih radio stanica u regionu.

Gazda Paja - Harizmaticni MC koji iza sebe ima jedan album pod imenom Napajanje. Vest freestyle mc koji vas nece ostaviti ravnodusnim. Nestrpljivo se ceka izbacivanje novog EP-a sa pesmom Cke beogradske.

DJ Buraz – DJ I producent grupe Blaya Dub Playa. U svojim setovima kao I u produkciji voli da kombinuje razlicite muzicke stilove. Ipak ono sto mu je glavni fokus u setovima je dancehall/bashment/ragamuffin/uk funky/moombahtone.

http://www.facebook.com/bleja.pleja

 http://www.djans.rs/

Ulaz: 300 din

Pre nastupa DJ Buraz vrti djans..
dancehal/hip hop/bashment/moombahton/uk funky

NAZAD