PROGRAM :: Kulinarski program
  Ponedeljak, 02/12/2013, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak – Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila

„Šta znamo a šta ne znamo jedni o drugima“ tema je Delikatesnog ponedeljka u kojem će domaćini biti Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA) i azilanti koji borave u Srbiji. Posetioci će imati priliku da probaju egzotična jela koja migranti pamte iz svojih zemalja porekla, čuju afrički hip hop, pogledaju kratke video radove i fotografije sa radionica koje APC/CZA organizuje u centrima za azil, osnovnim i srednjim školama u Beogradu i zajednicama u kojima žive migranti.

APC/CZA tim će zajedno sa predstavnicima azilanata kuvati tokom večeri.
Sam početak delikatesnog ponedeljka biće i otvaranje završne izložbe koja je deo projekta „Šta znamo a šta ne znamo jedni o drugima“ koji je realizovan uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava u okviru programa u okviru programa "Borba protiv diskriminacije i unapređenje položaja osetljivih grupa stanovništva".

Ovo će ujedno biti i obeležavanje šest godina rada Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (APC/CZA), organizacije koja pruža pravnu i psihosocijalnu podršku tražiocima azila od samog početka azilnog sistema u Srbiji.

Cena bonova za hranu je 100 dinara.

Ovom prilikom možete doneti zimsku garderobu i druge neophodne stvari za tražioce azila u Srbiji.

http://www.apc-cza.org
https://twitter.com/APC_CZA
https://www.facebook.com/AzilUSrbiji

NAZAD