PROGRAM za datum :: 15/01/2012 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 15/01/2012, 22 : 00
Zvezde grajma & DJ Munja

Can’t Stop Won’t Stop je serijal žurki sa ciljem promocije prevoda knjige „Ne može da stane neće da stane“ Jeffa Changa. Do sada smo organizovali 6 događaja sa legendama BG clubbinga (u okviru hip-hop scene a i van njega) na miksu, a ovo je srećna sedmica za koju smo spremili poseban spektakl: DJ MUNJA, kum srpskog hip-hopa, na miksu i ZVEZDE GRAJMA na mikrofonu.

Zvezde grajma su supergrupa koju čine Gazda Paja, Vojke iz Blaya Dub Playa i Palke iz VTO i – najkraće rečeno – uvode grime u Srbiju. Do sada su izbacili singl „Srbija đans lajk dis“ i izazvali malu buru (oko 70.000 pregleda na YouTube za mesec dana); nastavljaju sa snimanjem i može se očekivati izvođenje i novih stvari na žurci. Pored zajedničkog nastupa, sva trojica će izvesti i poneku stvar iz svog repertoara. Najavili su i goste, tako da ceo događaj počinje da nalikuje mini-festivalu.

DJ Munju ne treba posebno predstavljati, čovek je prisutan na sceni od samih početaka i do sada je stekao reputaciju legende. 15. 01. će podržati nastup Zvezda grajma u svojevrsnom zatvaranju kruga između korena i najnovijih izdanaka.

Žurka koju ne treba propustiti.

Cena karte 150 RSD

NAZAD