PROGRAM za datum :: 28/01/2012 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 28/01/2012, 12 : 00
Startup radionica #2: Veb radionica za startupe

U 2012. godini nastavljamo sa startap radionicama i u subotu 28. januara od 12h – 16h u KC Gradu organizujemo radionicu koja će imati za cilj da unapredi kapacitete učesnika u oblasti dizajna za Veb, sa posebnim osvrtom na dizajn za startape.

Ova radionica takodje predstavlja premijeru Limunda kao partnera u realizaciji radionice bez čije podrške ona ne bi bila moguća.

Na radionici se bavimo dizajnom za Veb, i imamo posebno zadovoljstvo da će glavni predavač i mentor na ovoj radionici biti Dragan Babić, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih Veb dizajnera iz Srbije, osnivač studija „Superawesøme”. (Obavezno pogledajte njihov sjajni novi sajt.)

Glavne teme koje ćemo pokriti su:

● značaj dizajna za servise i aplikacije
● značaj korisničkog iskustva
● rešavanje problema dizajnom
● razvoj softvera koji kreće od dizajna
● testiranje dizajna
● alati i servisi za optimizaciju i automatizaciju procesa dizajniranja
● upravljanje dizajnom i komunikacija sa dizajnerom

Kao i prethodna i sve naredne radionice (gde god je to moguće) imaćemo i praktičan deo gde ćemo imati priliku da primenimo i isprobamo sve ono o čemu smo čuli.

Potrudićemo se da i ovom prilikom obezbedimo nagrade za one koji budu proglašeni za najbolje u praktičnom delu radionice.

Važna napomena: usled forme događaja i želje da se osigura kvalitet vežbi broj mesta će biti ograničen i — prema našem iskustvu — dosta ispod interesovanja.

Zbog ovoga ćemo u prijavama uvesti jedno polje u kome ćemo sve zainteresovane zamoliti da nam kažu zašto bi baš oni trebali da učestvuju u radionici i kako im tema i vežbe mogu pomoći u daljem radu i razvoju projekata.

Prijave se primaju do ponedeljka 23. januara u ponoć.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFN1NE96VXZ6TDZNYVEwNVVQNnhKYVE6MA

NAZAD
 
  Subota, 28/01/2012, 23 : 00
ANDLAR (Cro) LIVE!

El Divertido! presents

ANDLAR (Cro) LIVE!

SillyHeadz (Marko Vukovic & Bokee)
Lale (Happy People)
Mandarina (Groove Inn)

ulaz 200 RSD

NAZAD