PROGRAM za datum :: 05/02/2012 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 05/02/2012, 12 : 00
Škola lifestyle bloga

Ako volite modu, fotografiju, dekoraciju, kreativno pisanje, arts&crafts, gastronomiju i još mnogo toga, a već duže vreme želite da imate svoj blog, onda je ovaj kurs prava stvar za vas: Škola lifestyle bloga, u kojoj ćemo se pričati i učiti o svemo što je potrebno za uspešan početak blogovanja.  Družićemo se i sa nama dragim gošćama na kraju radionice, popularnim srpskim fashion blogerkama, a sve to u organizaciji dve izuzetne Jelene.

Škola bloga sa radom počinje 29. januara.
Upis je u toku. Čekamo vas.

http://www.skolabloga.blogspot.com/

NAZAD
 
  Nedelja, 05/02/2012, 22 : 00
Bernays Propaganda / Gymnastics / While

Bernays Propaganda / Skoplje
http://www.myspace.com/bernayspropaganda

Gymnastics / Ruma
http://www.last.fm/music/Gymnastics

While / Beograd
http://soundcloud.com/vvhile

Ako je neko dobar primer koliko daleko možete otići kao indie bend iz male zemlje na Balkanu onda su to zasigurno Bernays Propaganda iz Skoplja. 5 godina postojanja, dva EP iisto tolikoLP izdanja (Moonlee Records), nekoliko turneja sa preko 250 koncerata širom Evrope uz nastupe na Exitu (Main Stage), Terraneu i hrpi manjih festivala. Malo li je?I da ne bude zabune, ovde se radi o bendu čija je priča ekstremno angažovana/politična. Zvukom bi ih najlakše bilo staviti na trag Gang of Four ali uz malo grebanja po površini naćiće se tu mnogo uticaja - od Gossip preko Fugazi sve do Submission Hold. Tu su kompaktan bubanj, groovy bas, izlomljeni funky tonovi gitare i iznad svega jedinstven, snažan i ubedljiv ženski vokal.Da li je potrebno pominjati ludački entuzijazam, razarajuću energiju i sjajnu atmosferu koju prave?
http://www.myspace.com/bernayspropaganda

Na svom četvrtom beogradskom koncertu makedonska skupina imaće i posebne goste.
Za sve one koji su se krajem prošlog veka kretali u krugovima ovdašnje alternativne muzike ime Gymnastics svakako nešto predstavlja.Reč je o sigurno najznačajnijem bendu, u to vreme vrlo žive, Rumske underground scene. Sonična gimnastika uz bas, bubanj i glas posle dugo vremena ponovo u Beogradu.
http://www.last.fm/music/Gymnastics

Lokalna podrška ovom prilikom biće While. Ovaj bend nastao pre samo nekoliko meseci gaji zvuk na tragu noise pop dvojke No Age sa vidnim uticajem shoegaze bendova poputkultnih My Bloody Valentine. Njihov debi EP ‘’While is vanity’’, trebao bi da ugleda svetlost dana nekoliko dana posle ovog koncerta u vidu 7’’ ploče kao zajedničko izdanje nekoliko evropskih nezavisnih etiketa.
http://soundcloud.com/vvhile

Karte će u pretprodaji biti 300 (šank KC Grad), a na dan koncerta 400 dinara.

Organizacija:
http://www.supersizeshe.com/
http://www.twitter.com/SuperSizeShe
 

NAZAD