PROGRAM za datum :: 11/04/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 11/04/2013, 22 : 00
21st CENTURY GRUNGE LIVE

Pocetak projekta 21st Century Grunge u KC gradu.

11. aprila odrzace se prvi koncert u okviru projekta "21st century grunge" u beogradskom klubu KC Grad. Nastupa italijanski sastav V-device, kao i beogradski bend Sharks, Snakes & Planes.

21st Century Grunge je projekat koji je pokrenuo bend Sharks Snakes & Planes kako bi pokrenuli post grandz scenu. Planira se jos dosta koncerata, zurki i promovisanja drugih post grandz bendova iz zemlje i regiona.

V-DEVICE 
Italijanski grandz bend V-device pokrenut je 2009. godine u Napulju. Inspiracija za naziv benda je rad savremnog americkog umetnika Brusa Naumana. Konceptualno "V" predstavlja mnogo tema, ali najvise od svega ovo slovo simbolise slobodu, zato sto formom podseca na pticu koja leti.

Bend su osnovali David Verde i Gaj Constanzo nakon prethodnog iskustva sa italijanskim bendom Primaluce. Klavijature svira Fabius Shiva, koji je privukao njihovu paznju svojim introspektivnim, orijantalno-orijentisanim karakterom. Za bubnjevima je Rosario "Fanatik" Vitiello, koji cini ovaj bend potpunim. Prvi album "Calling Europe" objavili su pre godinu dana u saradnji sa studijom Vipchoyo i Love&Craft.

 www.v-device.com
www.facebook.com/VDevicer
https://twitter.com/VDevice
www.cdbaby.com/cd/vdevice

SHARKS SNAKES & PLANES 
Srpski grandz-rok bend Sharks, Snakes & Planes nastao je pocetkom 2011. godine u staroj Beogradskoj industrijskoj zoni.

Tematika kojom se bend bavi je svakodnevnica, odnosno zivot, pracena uz tvrd zvuk gitara, tribalni bubanj i koriscenje srpskog, engleskog i spanskog jezika. Bend trenutno radi na svom prvom studijskom izdanju koje bi trebalo da se pojavi u prodaji sredinom aprila.  Poslednjih godinu i po dana bend je bio vrlo aktivan i svirao na svim znacajnijim festivalima u zemlji i regionu.
Bend je dospeo i na Jelen Top 10 listu sa hitom Crni Gnoj.

NAZAD