PROGRAM za datum :: 17/04/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 17/04/2013, 22 : 00
Rođendanski JAZZ FUTURE SESSION - Kralj Čačka!

U znaku rođendanske nedelje, Kulturni centar GRAD vas poziva da se zajedno prisetimo atmosfere, koja je bila prisutna na višegodišnjim Jazz Future Session-ima, a koji su se održavali svake srede u Kulturnom centru GRAD. Ovom prilikom pozvali smo jednu jako harizmatičnu osobu da nas podseti kako je to nekada bilo, a ne tako davno. KRALJ ČAČKA će svakako ulepšati naš IV rođendan an nadamo se i vaš dan :)

"Kralj Čačka je specifična pojava na našoj sceni, srećna kombinacija Zanatlije i Umetnika, što je kod domaćih muzičara redak spoj. Inače smo navikli da slušamo odlične gitariste koji nemaju nikakvih ideja osim što mogu bilo šta da skinu i precizno odsviraju. Ili, imamo talentovane i inteligentne ljude originalnih ideja koji nikad nisu mogli potpuno da se iskažu jer im nedostaje tehnika.

Kralj se, doduše, dosta oslanja na tradiciju, ali u pitanju je njeno novo čitanje. Bilo da je u pitanju bluz, džez ili šetnja kroz stari domaći folk, Čačak je originalan utoliko što zapravo u tom polju nema trenutno nikakvu konkurenciju na domaćoj sceni. Na sve to Kralj dodaje i socijalne komentare, koji su često uvijeni u metafore o vremenskim prilikama, kretanjima cena na tržištu i sličnim relativno trivijalnim stvarima." Tekst preuzet iz dela recenzije Miloša Trifunovića na www.popboks.com.

Cena karte 200 RSD

NAZAD