PROGRAM za datum :: 11/05/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 11/05/2013, 12 : 00
DAN RATOVA ZVEZDA - CEO DAN, CELU NOĆ

DAN RATOVA ZVEZDA u Srbiji je osmišljen da bude ultimativno fan iskustvo fokusirano na galaksiju daleko, daleko, daleko... (čuveni početak SW filmova - long time ago in a galaxy far far away...)

Po uzoru na svetski popularnu STAR WARS CELEBRATION konvenciju koja se održava 9. put od 1999. godine i to po 2. put u Evropi, tačnije u Berlinu. Poenta ovakve, a samim tim i naše manifestacije je da okupi ljubitelje Ratova Zvezda svih uzrasta da bi proslavili ovaj fenomen pop-kulture. Ciljna grupa je vrlo velika, a samim tim očekujemo oko 1000+ posetilaca tokom celog dana i večeri. Bilo da SU u pitanju mladi ljubitelj Star Wars: The Clone Wars ili stariji okoreli nostalgičar za originalnom triologijom Ratova Zvezda ili čitalac SW knjiga, online gamer, kolekcionar figura i drugog aksesoara ili jednostavno radoznali posetilac - imaćemo za svakog ponešto na ovoj manifestaciji. 

Manifestacija počinje tačno u podne 11. maja kada će vrata posetiocima otvoriti Darth Vader, Stormtrooper, Darth Maul, Chewbacca, Boba Fett i Tusken Raider.

Posetioci će moći da uživaju u izložbi kolekcionarskih SW predmeta, prodajnoj izložbi majica, nakita i sl. dok će se uporedo na spratu IZNAD dešavati vrlo zanimljiva SW predavanja.

Ceo dan će se smenjivati plejada DJ-eva sa žanrovski raznovrsnom muzikom da bi od 20h počeo maskenbal. Glavna nagrada za najbolju masku biće replika lightsaber-a.

Od 22h pa sve do ranih jutarnjih časova za muziku i raspoloženje biće odgovorni DJ Kneejah, DJ Necone, DJ Rebel B, DJ Bitz & Edge MC, DJ Miloš Vujović i specijalni gosti iz Slovenije DJ Sani i DJ Riba.

To je jedan zabavan dan druženja, interaktivnih izložbi, projekcija, ekskluzivnih eksponata, poznatih gostiju, predavača, panela, ljudi u oficijalnim kostimima, maskenbala, nagrada i ostalih iznenađenja slaveći sve ono što je Star Wars, a nedostupno je u našoj zemlji.

Cena ulaznice je 200 dinara. Polovina svake ulaznice biće donirana u dobrotvorne svrhe za fond Tijane Ognjanović koji će pomagati deci u sličnim slučajevima.

Svako ko dođe maskiran u nekog lika iz Star Wars-a ima besplatan ulaz.

NAZAD