PROGRAM za datum :: 18/05/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 18/05/2013, 15 : 00
ITO ITO Day

Po prvi put u Beograd iz Zagreba stiže ITO ITO, sasvim novi brend odeće, koji je na svakom dosadašnjem showroomu rasprodao sve što su donijeli. Možda je to i zato što im sve stane u par kofera, ali to je tako kad imate hand-made stvari. Pogledajte kako izgleda to što rade na www.facebook.com/ItoItoStore.
Potražite ITO ITO u subotu, 18.maja, od 15h u KC Gradu, uz podršku Dragou jewelry.
O dobroj glazbi brinut će DJ Ewox i VanjaBursać.

NAZAD
 
  Subota, 18/05/2013, 23 : 00
NAJNTIZ NAJTS vol. 2!

Nakon jako uspešne prve NAJNTIZ žurke koja se desila 08. februara 2013. u KC GRADu, sa zadovoljstvom vas pozivamo na naš sledeći NAJNTIZ događaj! Kako tada nismo uspeli da omogućimo ulaz svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka 90' godina zbog prevelikog interesovanja, ovoga puta ćemo otvoriti i baštu KC GRADa. Oni koji su se sa nama družili u februaru, znaju kakva ih zabava očekuje, a za sve one koji nisu bili u mogućnosti da đuskaju sa nama, malo uputstva nije na odmet!

Najntiz Najts je veče koje je posvećeno alternativnoj muzici koja je našla svoje utočište u poslednjoj dekadi XX veka. Veče, gde ćemo se prisetiti svih onih pesama koje smo nekada slušali na kasetofonima i gramofonima, a zahvaljujući kojima smo pronašli izlaz iz surovog mraka 90' godina. Spremite svoj outfit i koreografiju, jer ćemo se 18. maja u KC GRADu vratiti u prošlost, u vremenski prostor 90' godina, gde je energija i atmosfera na žurkama bila neponovljiva, a sve zahvaljujući remek delima muzičke industrije tog perioda.

Do tada vašu omiljenu pesmu iz tog perioda možete pronaći na našoj Facebook stranici NAJNTIZ.

Cena karte  250 RSD.

NAZAD