PROGRAM za datum :: 27/05/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 27/05/2013, 18 : 00
Mobile Monday

Centralna tema Mobile Monday-a će biti Firefox OS i zvanično lansiranje ovog operativnog sistema u Srbiji. Čućemo i kratak pregled dešavanja i trendova u mobilnoj industriji, kao i najavu događaja koje će Mozilla i Telenor organizovati u letnjem periodu.

Gost iz Global Mozilla korporacije održaće uvodno predavanje i upoznati nas sa Firefox operativnim sistemom, a tokom samog događaja ćete imati priliku i da isprobate prve uređaje zasnovane na Firefox-u. Predstavnici lokalne Mozilla zajednice će biti tu da odgovore na sva pitanja i prezentuju nam mogućnosti novog OS-a.

Srbija je jedna od prvih zemalja u kojima će uređaji bazirani na Firefox OS-u doživeti premijeru, a o samom lansiranju i njegovom značaju za domaće tržište će nam govoriti Nemanja Žilović, Consumer Marketing Direktor Telenora Srbija. Takođe, čućemo i najavu događaja i radionica za developere koje Telenor i Mozilla planiraju za narednih nekoliko meseci.

Ni jedna mobilna platforma nije kompletna bez mobilnih aplikacija, a o najboljim praksama i smernicama za dizajn Firefox OS aplikacija će nam govoriti developeri iz Norveške kompanije Comoyo.

MoMo ne bi bio kompletan bez neformalnog dela rezervisanog za upoznavanje i druženje. Ovog puta, osim samih Firefox telefona sa kojima ćete imati priliku da se poigrate, pripremili smo i prikladne geeky poklone, pa planirajte da se zadržite duže :)

Glavni sponzor događaja je Telenor, a tradicionalno se zahvaljujemo i RNIDS-u koji nas već duže vreme podržava.

NAZAD
 
  Ponedeljak, 27/05/2013, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - SLATKI GREH

"Oh when you're down and you're looking for some cheering up
Then just head right on up to the candy mountain cave
When you get inside you find yourself a cheery land
Such a happy and joy filled and perky merry land
They've got lollipops and gummidrops and candy things
Oh so many things that will brighten up your day"

Ovog ponedeljka zaboravite na karijes i prebrojavanje kalorija i prepustite se sećerlemicama. Ispod duge vas čekaju domaće palačinke filovane čokoladom, svežim voćem, džemićima, bombonicama... + jagode sa šlagom i roze limunada.

Vaši poslastičari: Bojana, Marina + Boris (disk džokej Deki from D Blok i Tropiko hits)

njam njam... a biće i tombola al ups, to je slatka tajna :)

Cena bona: 100 rsd

NAZAD