PROGRAM za datum :: 31/05/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 31/05/2013, 20 : 00 - 09/06/2013
These shoes are made for walking

Kulturni centar Grad od 31. maja do 9. juna organizuje izložbu cipela. Inspirisani velikim kreativnim potencijalom sa kojim se svakodnevno susrećemo kroz razne projekte, izložbe i redovne susrete sa velikom brojem umetnika rešili smo da tokom 2013. godine organizujemo dve izložbe kojim ćemo predstaviti šta se sve dešava kod nas (a i šire) kada je u pitanju obuća.

Kao sto za Helsinki kažu da ima neverovatan broj frizerskih salona, tako se Beograd može pohvaliti velikim brojem prodavnica cipela. Ali šta nam mogu ponuditi naši dizajneri, umetnici, kolekcionari i zanatlije otkrićemo vam u Velikoj galeriji Kc Grada.

Dizajnirati i proizvesti predmete koji su neizostavni detalj naše svakodnevnice a pritom ne zaboraviti na udobnost, ergonomičnost i aktuelnost nije nimalo lako, pa je zato i broj umetnik i zanatlija koji se bave obućom znatno manji od onih koji se bave garderobom i modnim detaljima.

Našu pažnju su sa razlogom privukli autori koji hrabro i istrajno razvijaju svoje kolekcije i sa uspehom opstaju na sceni. 

Izložba je prodajna a svoje kolekcije predstaviće nam: Budislava Keković, Šmizla, Milena Hrastnik, Pavle Nećakov, Nataša Čakić Simić, Milica Marinković, Natalija Pavkov, Dragana Vujic, Lidija Jovanović, Naša Posla, Magdalena Klašnja, Danijela Biškup, Lagami, Natalija Pavkov i drugi.

NAZAD
 
  Petak, 31/05/2013, 23 : 00
EWOX & TAMARINSKY - All Night Long!

Ewox & Tamarinsky i ovog puta za vas puštaju samo LJUBAV. Prošlo je pola godine od kako su imali svoju premijeru, a za to vreme su uspeli da naprave pravi haos na beogradskim klupskim podijumima. Ovo će biti njihov poslednji nastup do septembra, pa je prava prilika da ih čujete ukoliko to do sada niste.

Ulaz besplatan do ponoći, posle ponoći 150 RSD...

NAZAD