PROGRAM za datum :: 25/08/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 25/08/2013, 20 : 00
Tribute to all dead rappers - Moskri rest in peace

U nedelju, 25.08.2013. godine u Kulturnom Centru "Grad" obeležavamo osam godina od Moskrijeve smrti i odajemo počast svim do sada preminulim reperima širom sveta!

Na unikatan i inovativan način, kroz live stand-up performans, DJ setove i projekciju video materijala, želimo da oživimo sećanje na hip-hop legende i provozamo vas kroz njihovu muzičku zaostavštinu. Ceo performans je zamišljen kao "Tribute party" gde će DJ-evi isključivo vrteti muziku preminulih hip-hop artista i gde će MC-ijevi uživo izvoditi njihove najveće hitove, na engleskom, preko orginalnih matrica. Poseban akcenat biće stavljen na najznačajnijeg preminulog predstavnika hip-hop generacije u Srbiji - Davora Bobića - Moskrija na čiji lik i delo će nas podsetiti njegove kolege, savremenici i prijatelji.

Program počinje u 20h projekcijom igranog filma "Notorious" (2009) koji nam retrospektivno donosi detalje iz života hip-hop ikone - Notorious B.I.G.-a. Projekcija je smeštena u bašti KC.Grad-a i ulaz na film je besplatan. Po završetku filma manifestacija se seli unutar KC. Grad-a. Žurka počinje u 22h, ulaz se naplaćuje 300 rsd.

LINE-UP:

MC MIKRI MAUS (Prti Bee Gee)
BDAT DZUTIM (Bad Copy)
SICK TOUCH
MACK DAMES
SHMACK DADDY (Bauk Squad)
STILL UNDERGROUND feat LUCCANO
ARAFAT
SURREAL

DJ SUPPORT:

DJ JIMMY JAZZ
DJ LEVEL (Hi Headz)
DJ SUICIDE

PEACE & ONE LOVE FOR REAL HIP-HOP!
FALLEN SOLDIERS REST IN PEACE!

NAZAD