PROGRAM za datum :: 26/09/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 26/09/2013, 18 : 00
Djswithoutborders konferencija

Djsvithoutborders, međunarodna nevladina organizacija sa ciljem da se pomogne ljudima kroz muziku,  snima dokumentarac o elektronskoj / anderground muzičkoj sceni Srbije i Beograda .

U ovom dokumentarcu biće priče i  kako socijalni i kulturni aspekti grada utiču na razvoj umetnosti i muzike u zemlji i u glavnom gradu. Videli su dosta potencijala u novonastalim umetnicima Beograda i želie da prikažu njihove radove i umetnički život. Iz tog razloga Djsvithoutborders će organizovati konferenciju u KC Grad. Tokom konferencije različiti lokalni umetnici kao što su: DJ Antraxk, Gruja, Dj Dushawn i dobro poznatie Marko Nastić će se suoči sa drugim umetnicima iz Italije, Francuske , Velike Britanije i SAD .

Cilj konferencije je da  suprotstavi kroz iskustva umetnika, kako se različite scene razlikuju jedne od drugih i kako bi se muzička saradnja se negovala širom Evrope.

www.djswithoutborders.it

NAZAD
 
  Četvrtak, 26/09/2013, 20 : 00
Zaokret predstavlja Super Size She/Kišobran + promocija koncerta grupe Iceage

U oviru akcije 'Zaokreni leto' svakog sunčanog četvrtka kišobrancima se pridružuju brojni umetnici iz Beograda i regiona. Poslednjeg četvrtka u sezoni letnjih Zaokreta pravimo promociju koncerta danskog benda “Iceage”  koji se organizuje u saradnji dva kolektiva SuperSizeShe i Kišobran.

SuperSizeShe je nezavisna buking agencija/DIY lejbl/art kolektiv koja ima utemeljen status u nezavisnoj sceni prestonice. Spremite se za još jednu živu jesenju sezonu koncerata i dodjite da čujete šta nam sve spremaju. Prvi na listi je bend iz Kopenhagena “Iceage” koji će nastupiti u subotu 28og Septembra u KC Grad. Danska punk-rock senzacija je preplavila pitchfork i zahvaljujući SSS-u, Beograd se našao na mapi ove nezaboravne turneje o kojoj će se tek pisati. Kišobran organizacija će zajedničkim snagama doprineti da se Iceage uspešno predstavi Beogradu.

Dodjite da se svi zajedno družimo na letnjem suncu kasnog Septembra. Uz back2back DJ set SuperSizeShe - Kišobran i koncertnu promociju (karte u superprodaji), veče će biti divno.

Program:
Četvrtak, 26. septembar 2013. godine

20:00 - 00:00 SuperSizeShe/Kisobran DJ set back2back

KC Grad
Braće Krsmanović 4
Beograd

Ulaz je besplatan.

http://kisobran.org/

Zaokret je off veče Kišobran organizacije. Stacionarano za vreme zimske sezone u bifeu Ventil, tokom svoje četiri godine postojanja, uspešno je realizovan svakog četvrtka. Tajne svrike, gostujući dj-evi, izložbe i sve ono što ne uspe da se nađe na Kišobran žurci, savršeno se uklopilo u Zaokret.

NAZAD