PROGRAM za datum :: 12/10/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 12/10/2013, 23 : 00
Banda Panda 3rd B-day

Super Celovečernja Ceremonija

Birthday / Neon / Colors / Visual art / Parti >>>

Folks:

>JOHANA B

>MR. CASH

>DOO

>VEMIC

>DUŠAN LILIĆ

DJ crew Banda Panda slavi tri godine žurki koje su okupljanjem najaktuelnijih DJ-eva u kombinaciji sa live art performansima promenile ekspirijens domaćeg klabinga
U subotu, 12. oktobra, od 23 sata, u Kulturnom centru Grad, za DJ pultom biće duo Banda Panda, koji predvode grafički dizajneri Dušan Lilić i Johana B, a kao gosti pojaviće se new stars beogradske house/deep/techno scene: Nikola Vemić, Doo i Mr.Cash.
Poseban vizelni identitet, video projekcije, crtanje grafita, lightsaber-i i druge novine, uz uvek kvalitetnu elektronsku muziku za ples do jutra - to su Banda Panda Parties.
Kao grupa entuzijasta okupljena oko ideje da donesu drugačije iskustvo noćnog provoda u protekle tri godine organizovali su brojne žurke koje je svaki put posetilo više stotina ljudi.
Pande su nastupale sa najistaknutijim stranim i domaćim imenima elektronske muzike, a pre samo mesec dana klaberi su imali priliku da prisustvuju sjajnoj žurci u KC Gradu sa francuskim elekto sastavom Sexy Sushi.
Muzičko-vizuelni duo u čast proslave trećeg rođendana spremaju brojna iznenađenja, a svi koji dođu imaće prilike da vide i čuju zašto su to žurke o kojima se dugo priča!

Cena karte do 00:00 - 150 RSD, posle - 250 RSD

http://www.mixcloud.com/vemicnikola/

https://soundcloud.com/doo

http://www.mixcloud.com/mr cash

http://www.youtube.com/user/bandapandavideo

http://www.mixcloud.com/DusanLilic

NAZAD