PROGRAM za datum :: 16/10/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 16/10/2013, 21 : 00
Sredom u 9 specijal - JEF BARBARA (Kanada)

Stručni savet KC GRAD je nedavno došao do zaključka da noćni život u Beogradu jednostavno nije dovoljno kinky, nije dovoljno trans i da više nema mesta za to odsustvo hrabrosti i ludila.

Kako bismo iz korena promenili stanje, u pomoć smo pozvali kanadsku ekipicu i odlučili da HITNO bukiramo nastup Jef Barbara već za 16.oktobar!

Jef karijeru započinje 2009. godine sa svojim Jef and the Holograms bendom, da bi već sledeći korak bio saradnja sa legendarnim R. Stevie Moore na EP-ju od čijeg nam se naslova šank vlaži – „Barbara Blanca“. Barbara kao jedan od svojih uticaja navodi album „Faith“ Georgea Michaela. Mi na to dodajemo: a pinch of Freddie Mercury & BeBe Zahara Benet. Rezultat je s jedne strane „Larmes de crocodile“ sa vodootpornim synthpopom, a sa druge „Caresses interdites“ i glam lak za nokte.

Intersex, šljokice, drage melodije i maniri.  Eto, uspeli smo da vam sumiramo ono što vas čeka 16. oktobra. Biće to najlepša sreda ove godine, a vi se pobrinite da budete u prvim redovima ako mislite da vas ova Zvončica od čoveka pospe malo svojim kulnesom. Inače, bend nastupa u pravoj četvoročlanoj postavi

I, najvažnije, eat these links:

http://www.youtube.com/watch?v=0h8CXpGx9jo
http://www.youtube.com/watch?v=Mf19SuxRNt4

Za još predivnog materijala uronite u Jef Barbara youtube. Većinu videa je sam Jef režirao: http://www.youtube.com/user/jefbarbara/videos

Domaća podrška ostaje za sada tajna.

Cena karte je 200 RSD u pretprodaji i 300 RSD na dan koncerta.

NAZAD