PROGRAM za datum :: 01/11/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 01/11/2013, 23 : 00
MAMACITA (CHILE)

Tražili ste, plešite!
Kako KC GRAD ima posebne afinitete prema materijalu iz Čilea, za šta je direktno odgovoran naš omiljeni ambasador Matias Aguayo, na zahtev publike, čileanska vocal house diva MAMACITA dolazi 1. novembra u KC GRAD.

MAMACITA je trenutno prva diva južnoameričke andergraund house scene. Uz to, ona je predstavnik scene iz Santiaga, koja je u poslednje vreme stekla međunarodnu pažnju zbog jedinstvenog pogleda na žanr. Faktor koji objašnjava uspeh i vitalnost ove scene je njena udaljena lokacija. Prevelika udaljenost i izolacija od ustaljenih kulturnih metropola su doprinele razvoju zvuka mlade generacije Čilea koji je endemski i probija granice.

Njen uticaj na savremenu muzičku scenu Santjaga je čini neosporivim vođom žanra.  Slušajući njenu muziku vraćate se u paralelni univerzum nastanjen soul sestrama poput Liz Torres, Paris Grey ili Aerea Negrot.

Karijeru započinje 2010. godine prvim nastupom na partiju Fondacije Michael Jackson. Otkad nastupa u Čileu, Argentini i Meksiku imala je priliku da deli binu sa brojnim muzičarima: Diegors, Djs Pareja, Dj Xtralarge, Ana Helder, Cristian Alejandro Ramirez, Roman, Makaroni, Maluca, Cholita Sound, Dani Nihjensohn, Oddy, Dadalú, Fredi Michel, Quierostar, Carisma, Faku¬ta…

Sentir Amor, super hit koji vas je opio toliko da ste poželeli Mamacitu uživo!


Poslušajte kickass obradu house klasika Frankie Knucklesa – Your Love

Facebook : https://www.facebook.com/pages/mamacita/16377038117?fref=ts
Soundcloud: https://soundcloud.com/mamacita

Domaću podršku čine Vanja Brusać i Tamarinsky, Sugar & Spice beogradske klupske scene.

http://www.mixcloud.com/bursaceva/

http://www.mixcloud.com/djewox/ewox-tamarinsky-lets-dance/


CENA KARTE
300 RSD U PRETPRODAJI
400 RSD NA DAN KONCERTA

NAZAD