PROGRAM za datum :: 11/11/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 11/11/2013, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - Kuća na Ravnom Bregu by terra panonica

Ovog ponedeljka samo za vas pakujemo kofere. Kao mlada, kreativna platforma sa velikim iskustvom imaćemo  priliku da predstavimo prostor, planove i ideje nove kreativnosti  Kuće na Ravnom Bregu svim zainteresovanima, kroz druženje i uživanje.

Raznolikim ukusima igraćemo se  tradicijom  i dizajnom .

U jela ćemo dodavati  iskustvo, energiju i kreativnost  za sva vaša cula.

U KC Gradu će vam klopu spremati  terra panonica &friends, a zakuvavaće DJ Miss Milie

Support  DRVOTRUO KI

Cena po porciji je 100 din.

NAZAD
 
  Ponedeljak, 11/11/2013, 20 : 00 - 17/11/2013
ØYSTEIN AGERLIE / ENCYCLOPEDIA OF MAN

Izložba “Encyclopedia of man”, norveškog umetnika Ojsteina Agerlia, je posvećena sećanjima i tome kako nam fotografija može pomoći da vidimo sopstvenu priču u životima drugih.

Ojstein često nalazi da mu sećanja lagano beže, a događaji koji su mu bili jasni i od važnosti u nekom periodu života blede i nestaju s vremenom. U svom istraživanju Ojstein je zapisivao i posmatrao fotografije iz prošlosti kako bi pronašao neke od svojih izgubljenih priča.

Prikupljene iz velikog broja privatnih amaterskih foto albuma, ove fotografije sa sobom nose deo naše zajedničke istorije i pokušavaju da upere svetlo na našu kolektivnu memoriju. Prikazuju velika iskustva kao i manje događaje, sekunde života, momente koje je možda samo dvoje ljudi delilo.

“Encyclopedia of man” je projekat u toku, kroz koji Ojstein Agerlie pokušava da prikupi sva sećanja kako bi napravio arhiv momenata koji čine naše živote.

Bio:

Ojstein Agerlie (Øystein Agerlie - rođen 1981. U Norveškoj) je vizuelni umetnik koji radi u Oslu. Pošto je diplomirao na Nacionalnoj Akademiji Umetnosti 2007. godine, Ojstein se bavio fotografijom i vezom između fotografije, sećanja i lične istorije. Ovo je njegova druga solo izložba u Beogradu.

Izložba će biti otvorena 11. novembra u Velikoj galeriji Kulturnog centra GRAD u 20h. Galerija će svaki naredni dan biti otvorena za posetioce od 14 do 20h.

http://cargocollective.com/oysteinagerlie

NAZAD