PROGRAM za datum :: 16/11/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 16/11/2013, 23 : 00
Banda Panda Presents: UNCANNY VALLEY LABEL NIGHT

▬▬▬ UNCANNY VALLEY LABEL NIGHT ▬▬▬▬

◆ A.Wassersleben
◆ Carl Suspect
◆ Dusan Lilic
◆ DOO

Uncanny Valley jedna je od najinteresantnijih "house" etiketa koje su se pojavile u Nemackoj proteklih godina. Oformljena 2010. godine prvenstveno za izdavanje muzike malog kolektiva producenata iz Drezdena, vec na samom startu, nakon kompilacije na kojoj su se nasle pesme Jacob Korn-a, Cuthead-a i Sneaker-a, dobija zasluzenu paznju koja je vremnom samo rasla.
Tome u prilog govori i cinjenica da su vec juna sledece godine od strane prestiznog elektronskog online magazina Resident Advisor bili proglaseni za label meseca (vise:http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?1339).
Danas njihov katalog broji preko 20 izdanja, kroz koje su uspeli da potpisu vecinu lokalnih producenata , pa se Uncanny Valley sada moze koristiti kao sinonim za Drezdensku underground scenu, pravu prijateljsku i veselu druzinu okupljenu oko samo jedne ideje - dobre muzike!
U subotu ce nas svojim dj setovima zabavljati Albrecht Wassersleben i Carl Johannes Schulze aka Carl Suspect, dvojica od cetvorice vlasnika Uncanny Valley-a. Kao mastermind-ovi koji stoje iza etikete sa tolikim rasponom umetnika i stilova mozete zakljuciti da su istinski zaljubljenici u dobar zvuk tako da se kategorizacija u "house" sa pocetka teksta treba uzeti sa rezervom i u najsirem mogucem smislu jer se pored housa i techna koji su u osnovi njihovih setova mogu cuti i electro, acid, disco pa cak i rnb numere, pazljivo odabrane i smixane sa stilom.

200RSD>00h<300RSD

▬▬▬▬▬▬ LINE - UP ▬▬▬▬▬

http://www.uncannyvalley.de/
www.soundcloud.com/a-w-1
https://soundcloud.com/carlsuspect
http://soundcloud.com/doo
https://soundcloud.com/dusanlilic

NAZAD