PROGRAM za datum :: 23/11/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 23/11/2013, 23 : 00
LEGOWELT LIVE

✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈
23. novembra u KC GRAD dolazi Danny Wolfers, čuveni producent i DJ iz Holandije, poznatiji kao LEGOWELT.

Zaljubljenik u sintisajzere, SETI program, prizivanje duhova, vukove  i zvezde, Danny stvara muziku za koju je, kako bi probao da je pojasni slušaocima, godinama izmišljao adekvatne nazive: “forest techno”, “Alaskan Detroit Electro style”, “electrospyjazzfunk”, “romantic ghetto technofunk”, “EuroHorror Soundtrack”… Squadra Blanco, Gladio, Smackos, Raheem Hershel, Polarius, Franz Falckenhaus, Florenza Mavelli, The Psychic Stewardess i Venom 18 su još neki od pseudonima iza kojih stoji Danny Wolfers.

Njegov stil dolazi iz totalne predanosti hardveru, starom , novom ili potpuno istrošenom. Legowelt uspeva da se drži podalje od trendova i svake godine kultnim albumima stvara jedinstvene svetove u kojima njegova publika voli da obitava.

Od svojih prvih muzičkih koraka početkom devedesetih, do toga da se sve važnije kuće otimaju o njegov materijal (Clone, Bunker, L.I.E.S., Crème Organization…) Legowelt je stigao zahvaljujući svom beskompromisnom ukusu i podršci od strane mentora iz Haga (Unit Moebius, a pre svega I-F, osnivač internet radio stanice Intergalactic FM) koji su ga uveli u zvuke ranog elektra i opskurnog diska, od kojih će Danny kasnije uzeti najbolje, praviti sopstvena žanrovska sazvežđa i pretvoriti ih u Legowelt.

Svi se pitaju šta će to Legowelt od hardvera doneti u Beograd i koje pesme iz svoje epske diskografije odabrati za našu publiku? Postoji samo jedan način da saznate. 

23. novembra dođite u KC GRAD po svoj deo izuzetnog. Imaćete imati priliku da prisustvujete nastupu za koji mnogi poznati muzičari kažu da im je omiljeni – Legowelt, LIVE!

http://www.legowelt.com/ je svakako jedan od zanimljivijih sajtova u sajberspejsu, krcat besplatnim neobjavljenim materijalom i mesto na kom, ukoliko imate sreće, možete da naletite na konkurs za Legowelt artwork.

LEGOWELT Soundcloud:
https://soundcloud.com/legowelt-official

KC GRAD’s favorites:
http://www.youtube.com/watch?v=TrnSGno_990
http://www.youtube.com/watch?v=TjVKpXT-6LQ
http://www.youtube.com/watch?v=zfoKpHmvuLA
http://www.youtube.com/watch?v=RqoV69Wi9xI

Podršku čine, beogradskoj publici dobro poznati ukrotitelj mraka i jedan od osnivača svima omiljenih Disco Not Disco večeri, Schwabe, kao i Le Chocolat Noir, izvrsni DJ i black wave producent čiju emisiju Disco Panonia možete čuti svakog utorka od 20h na najboljoj radio stanici u multiverzumu,  Intergalactic FM.
Le Chocolat Noir
https://soundcloud.com/yasssa 
https://intergalacticfm.com/page/disco_panonia/

Schwabe
https://soundcloud.com/schwabe
http://www.mixcloud.com/nebojsa-bogdanovic/

✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈

Karte za Legowelt LIVE! 23. novembra u KC GRAD, su puštene u prodaju 30. oktobra.
Karte se mogu nabaviti u baru KC GRAD, u ulici Braće Krsmanović 4.
Prvih 50 karata će se prodavati po ceni od 600 rsd!
Regularna cena je 800, dok će na dan koncerta karta biti 1000rsd.

Rezervacije su moguće isključivo za zainteresovane van Beograda u periodu od 5. do 15. novembra, a poslednji dan za preuzimanje rezervisanih karata je nedelja, 17. novembar.
Jedna osoba može rezervisati maksimalno dve karte. Pošaljite nam vaše ime i prezime, broj telefona i broj lične karte na mail karte@gradbeograd.eu ukoliko želite da rezervišete karte.
Rezervacije za ljude van Srbije važe do dana koncerta.

ZBOG EKSKLUZIVNOSTI DOGAĐAJA GUEST LIST  TJ. SPISAK NIJE PREDVIĐEN.

NAZAD