PROGRAM za datum :: 09/12/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 09/12/2013, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak – Digital by Executive Group

Ovog ponedeljka pripremite se za digitalno putovanje ka analognoj esenciji života - hrani, koju ovog puta pripremamo za vas. Digital by Executive Group osim što zna ponešto o Internetu, svakako ima i kuvarskog keca u rukavu. Odlučili smo da vas iznenadimo i počastimo našim kulinarskim sposobnostima, kako vas nakon prvog radnog dana u nedelji ne bi napustio entuzijazam za životom, a i poslom.

Uz super dobru selekciju odlične muzike našeg kolege kome je srednje ime musique connaisseur, a čiji identitet do poslednjeg trenutka ostaje misterija, i ne, mi vam nećemo otkriti ni specijalitet dana, samo zato da nemate izbora osim da dođete, malo zaplešete, tvitnete sve najbolje o nama (i vama), razmenite poneki recept, a da posao ostavite tamo gde pripada – u kancelariji!

Cena po porciji je 100 din

http://www.eg.rs/home.html#/home

 

NAZAD
 
  Ponedeljak, 09/12/2013, 20 : 00 - 11/12/2013
Dodir svetova

Izložba fotografije i skulpture «Dodir svetova» biće održana od 9-11. decembra 2013. godine u produkciji Fondacije Abarid u saradnji sa Udruženjem slepih i slabovidih Homer u KC Grad.

Fondacija Abarid će prikazati fotografije i skulpture neobičnih i zanimljivih kvaka iz 3 grada: Istanbul, Rio de Žaneiro i Beograd. Autori izložbe su fotografi: Zeynep Beler, Isidora Gajić, Yamasaki Vukelić Hisaši Mihailo i vajari Darko Kuzmanović i Aleksandra Jevtić.

Sadržaj pratećeg programa obuhvatiće predstavljanje radova članova Udruženja slepih i slabovidih Homer i članova Srpskog književnog društva, kao i projekciju adaptiranog filma «Ray» (Taylor Hackford, 2004).

Fondacija Abarid poziva sve zainteresovane da se priključe kampanji #WorldsTouching. Svoje autorske fotografije interesantnih kvaka iz bilo kog dela sveta mogu da postave na Instagram, Facebook, Twitter i ostale društvene mreže, uz hastag #WorldsTouching. Sve fotografije će biti projektovane tokom izložbe.

Ovu izložbu posvećujemo slepima i slabovidima.

Više o kampanji saznajte na sajtu i zvaničnoj facebook stranici Fondacije Abarid:
www.fondacijaabarid.com
www.facebook.com/fondacija.abarid
Instagram: @abarid


PROGRAM IZLOŽBE FOTOGRAFIJE I SKULPTURE “DODIR SVETOVA”

Ponedeljak - 09.12.2013.
20:00h – Otvaranje izložbe

Utorak – 10.12.2013.
14:00h – Izložba
18:00h – Projekcija adaptiranog filma «Rej» (Ray, r. Taylor Hackford, 2004)
http://www.udruzenjehomer.org.rs/index.php/filmovi.html

Sreda – 11.12.2013.
14:00h – Izložba
18:00h – Čitanje poezije
19:00h – Zatvaranje izložbe

Prateći program
Slideshow projekcija fotografija sa online kampanje #WorldsTouching

NAZAD