PROGRAM za datum :: 12/12/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 12/12/2013, 18 : 00
Radionica Valdorf centra za podršku porodici

Danas, kada deca imaju malo vremena za detinjstvo, okruženi brzim načinom života, napadnim reklamama, neprilagođenim medijskim sadržajem, neophodno je zaštititi detinjstvo, dati detetu vremena i prostora da odrastes vojim ritmom.Ne podstičući razvoj, već stvarajući uslove da se razvoj sam desi, oblikovati okolinu deteta, a ne dete.

Deco i roditelji dođite u Kulturni centar Grad, u ulici Braće Krsmanović 4, da na radionici napravimo jednostavne igračke od prirodnih materijala (drveta i vune), odigramo ritmičnu igru pokreta i rime, napravimo lutkarsku predstavu za mališane, da se družimo i igramo.

Jednoipočasovna radionica će se održati 12. decembra 2013. godine sa početkom u 18h.

Dobrodošli!

Valdorf pedagogija je zasnovana na holističkom pristupu ljudskom biću, sagledavanju celovitosti deteta u vremenu i prostoru u kojem odrasta. Dete nije samo mozak koji treba napuniti informacijama već ljudsko biće u određenoj fazi razvoja, svako dete se prihvata sa onim što sa sobom donosi, ravnomerno poštujući fizičke, emotivne, socijalne, intelektualne I duhovne aspekte.

Valdorf pedagogija je jedan od najpoznatijih i u praksi najraširenijih alternativnih vaspitno-obrazovnih modela koji se u školama i predškolskim ustanovama širom sveta sprovodi od dvadesetih godina prošlog veka, a u 21. veku postaje sve prepoznatljiviji kao model koji nudi efikasna rešenja za probleme vezano za ulogu škole u vremenu postmodernizma. Sve veći je broj Valdorf škola i vrtića u svetu, a od nedavno u Beogradu postoji Valdorf centar za podršku porodici.

Radionica je namenjena deci, roditeljima i svima onima koji bi da saznaju nešto više o Valdorf pedagogiji i zdravom odrastanju. Radionica je besplatna.

Kontakt za dodatne informacije

063 8696402,
info@valdorfpedagogija.org.rs
www.valdorfpedagogija.org.rs

NAZAD
 
  Četvrtak, 12/12/2013, 21 : 00
Side Streets

/ DJ O. Masic

šlageri & psihodelija / Hollywood, California

O. Mašić vas voditi kroz nepredvidivo zabavan eklektični spoj muzike i slike.

Ulaz slobodan

NAZAD