PROGRAM za datum :: 14/12/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 14/12/2013, 23 : 00
Jon1st (DMC World Champion)

Jon1st (DMC World Champion)
DJ Iron
Jackie D & Phillie P
Necone & Rasheed

Zahvaljujući neverovatnoj tehničkoj sposobnosti, brzini i jedinstvenom izboru pesama, Jon1st je u kratkom vremenskom periodu izgradio veoma zavidnu reputaciju kao DJ.

Ovaj mladić, rođen u Londonu, poslednjih pet godina igra veliku ulogu u razvoju elektronske muzičke scene, kao domaćin na klupskoj večeri DROP u Leicester-u. Sa svega 15 godina kupuje svoje prve gramofone i počinje da eksperimentiše sa skrečevima, skuplja ploče i pravi mixtejpove, prvo za prijatelje, a posle i za klubove u kojima nastupa.

Njegov svakako najveći dosadašnji uspeh i ostvarenje snova je pobeda na DMC Online World Championship 2013. Nakon toga karijera mu se kreće uzlaznom putanjom i uspeva da deli binu sa imenima kao što su Bonobo, MF Doom, JRocc, Badbadnotgood, Bishop Nehru, Cheeba, LV, Kutmah, Mala…

U njegovoj šarenolikoj selekciji nalaze se sve pesme sa dobrom bass linijom i energičnim ritmom, bez ikakvih ograničenja. Konstantno menjajući tempo ploča najrazličitijih selekcija, ovaj čovek nikada ne dopušta klubu da miruje.

Cena karte: 300 rsd pre 00h, 400 rsd posle 00h

https://soundcloud.com/jon1st

NAZAD