PROGRAM za datum :: 21/12/2013 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 21/12/2013, 23 : 00
TANZ POLITIK

Posle uspešne saradnje u novembru, Elektrana i Withoutahoe nastavljaju da začinjavaju beogradsku muzičku scenu. Ovog puta, predstavljaju prvu u nizu TANZ POLITIK svirki, u okviru kojih će nastupati regionalni i internacionalni muzičari. Kombinujući svetlosne i zvučne efekte sa pažljivo osmišljenim scenografijama, Tantz Politik večeri će pružiti neobičan sinestetički doživljaj.

U prvoj epizodi TANZ POLITIK uživo sviraju: YusYus, The Flesh Community ali i subotički i beogradski dj-evi NEOMODERN i LO-RYDE.

YusYus (http://yusyus.bandcamp.com/) je audio-vizuelni dvojac iz Subotice. Njihovu muziku karakterišu britki ritmovi, okultne sint melodije uz dodatak reverbovanih vokala. Najbliskiji su cold minimal wave žanru. Izdaju za italijansku izdavačku kuću J.A.M. Traxx (http://jamtraxx.bandcamp.com/) i za belgijski lejbl Perfekt Funktion ltd. (http://perfektfunktion.bandcamp.com/). Koncert u Beogradu je prolog njihove evropske turneje zakazane za sledeću godinu.

The Flesh Community (http://thefleshcommunity.bandcamp.com/) je ghetto/dark/elektro bend iz Beograda. Inspirišu ih italo disko, hip-hop, pank i neue deutsche welle kao i industrijske mašine što se može prepoznati i u njihovom zvuku. The Flesh Community svojim svirkama stvaraju atmosferu ispunjenu nabojem i haosom.

Podrška bendovima na TANZ POLITIK svirci će biti subotički dj NEOMODERN kao i beogradski dj LO-RYDE.

LINEUP:
YUSYUS live / http://yusyus.bandcamp.com/ /
THE FLESH COMMUNITY live http://thefleshcommunity.bandcamp.com/
NEOMODERN dj set
LO-RYDE dj set

ORGANIZACIJA:
Elektrana
WITHOUTAHOE

PARTNERI:
J.A.M. TRAXX
PERFEKT FUNKTION ltd.

Cena karte 200 rsd

NAZAD