PROGRAM za datum :: 15/01/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 15/01/2014, 20 : 00 - 19/01/2014
SCOTT TOWNSEND - Social Capital

Posle više uspešnih gostovanja u okviru Artist in residence programa: Inspiracija Beograd, pozivamo vas da nas posetite i aktivno se uključite u projekat Ljudski kapital u Kc Gradu u periodu od 15. do 19. januara.

U proteklih pet meseci, gost AIR-a i profesor na Univerzitetu Severna Karolina, Skot Tounsend, pokušao je da kroz četiri teme: Istorija/Sećanje, Zajednički prostori, Lojalnost,Granice i razmene istraži i razume uticaj tokova globalizacije na svakodnevni život ljudi u južnoevropskim zemljama u vreme ekonomske krize, sa fokusom na slobodu kretanja u prostoru EU.  Prva faza projekta podrazumevala je testiranje onilne aplikacije i Tounsendovo upoznavanje sa Beogradom, dok će u završnoj fazi projekat biti prikazan.

Digitalna mapa zasnovana na nizu interaktivnih animacija omogućiće vam da otkrijete različite ljudske priče i podelite svoje iskustvo kroz online aplikaciju. Izložba će biti prikazana na različitim mestima na svetu.

Za više informacija o aplikaciji možete posetiti http://www.imaginarycountry.org/bel/ ili se obratiti na adresu air@gradbeograd.eu

NAZAD