PROGRAM za datum :: 18/01/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 18/01/2014, 23 : 00
Rainbow party

Rainbow ekipa osvaja KC Grad!
Kao i uvek, Rainbow ekipa pomera granice clubbinga , ni manje ni više nego u najeminentnijem klubu nadaleko poznatom po dobroj zabavi - KC Gradu!

Svaka guza željna dobrog đuskanja naći će se ovde jer prvi put u Srbiji za vas spinujemo onako kako se to radi u Britaniji i Italiji! Oni kažu da imaju poverenja u beogradsku publiku - mi kažemo da ih sigurno nećete razočarati!

Prvi na scenu izaći će DJ A.S.C.I.A. Ko-osnivač poznatih britanskih žurki "Music is the answer" i "Cliniq", započeo je karijeru u Brikstonu, zatim preko Londona, Milana i Berlina nastavio da pravi prepoznatljive žurke, na kojima deleći energiju sa publikom kreira savršenu atmosferu. Nakon celoletnjeg pravljenja (b)ludila po najboljim klubovima na Kritu, stigao je kod nas - prvi put pušta pred našom publikom i garantuje da, dok vas bude zagrevao svojim Deep, Tech Housom uz prstohvat NuDisca - nećete znati šta vas je snašlo!

Prvi put pred Rainbow publikom takođe nastupa i REMARK. Poznati beogradski DJ, producent i član Navigatorz Bgd, REMARK odrastao je uz ćaletovu neverovatnu kolekciju ploča i 2008. godine u duetu MARX počeo da pravi svoju muziku. Radeći na sopstvenom zvuku, zgotivio je Nu Disco, Indie Dance and Soulful and Deep House. U nastavku večeri, ovaj DJ će se potruditi da vam pokaže najbolje što ume, da napravi opasan haos i dovede atmosferu do usijanja!

Naš rezident DJ ZOE održaće osmehe na vašim licim sve do jutra i ispratiti vas u novi dan uz svoj već prepoznatljivo dobar House!
Dakle, uz savršenu muziku na savršenom mestu, Rainbow ekipa ponovo je omogućila sve uslove za savršenu žurku!

Rezervacije su obavezne, preko face-a klikom na attending ili na broj telefona

https://www.facebook.com/events/391434657668763/

0656655760
Ulaz 200rsd.
Vidimo se u subotu!

NAZAD