PROGRAM za datum :: 01/02/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 01/02/2014, 10 : 30
Trka Mrmota

U subotu 1. februara 2014. godine u 10:30 h u KC Grad održaće se prva Trka mrmota u istoriji našeg grada.

Nije potrebna zvanična prijava, jer gde ste videli da se mrmoti unapred prijavljuju.

U danu u kojem svako jutro započinjete isti dan održava se i Trka mrmota, koja ima jedno pravilo: iznova i iznova trčite trku od 500 metara.

Još uvek nije potvrđeno, ali velike su šanse da nam se na trci priključi i sam, glavom i bradom, junak filma Dan Mrmota, legendarni Bil Marej > http://youtu.be/oOnOSIJplEE !!!

Trka je simboilčnog karaktera. Često u životu ponavljamo iste greške, sve dokle ne naučimo lekciju. Trka mrmota nam daje šansu da trčimo istu trku sve dok ne ukapiramo ono što treba da ukapiramo.

Radno vreme KC Grada u subotu je do nedelju u 4 ujutru. Imate vremena. Srećno mrmoti!

NAZAD
 
  Subota, 01/02/2014, 22 : 00
burn Residency

Najveće globalno DJ takmičenje burn Residency počinje u Srbiji drugu godinu zaredom! Talentovani DJ-evi iz celog sveta boriće se za stalne letnje angažmane u top klubovima na Ibici, ali i za titulu DJ Superstar, u čiju karijeru će burn uložiti čak 100 000 evra! Povodom početka ovog prestižnog takmičenja, burn organizuje prezentaciju i žurku, 1. februara u KC Gradu u Braće Krsmanovića 4.

burn DJ tim koji čine Lea Dobričić, prošlogodišnja pobednica i DJ rezident kluba Privilege na Ibici, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, članovi žirija, predstaviće novi koncept takmičenja i podeliti prošlogodišnja iskustva. Posle prezentacije, na žurci koja će trajati do jutra, poznati trojac razdrmaće plesni podijum najsvežijim tech house zvukom.

Događaj počinje u 22h a ulaz je slobodan.

NAZAD