PROGRAM za datum :: 19/02/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 19/02/2014, 20 : 00
Arcade Serbia promocija

Arcade Serbia je mini-projekat pokrenut sa ciljem da ljubitelje Arkadnih automata i igara podseti na vreme kada su ove zabavne mašine bile najpopularniji oblik interaktivne zabave i približi im tehnike izgradnje „custom made“ Arkadnih kabineta. Obzirom da u našoj zemlji odavno nema ovakvih automata u igraonicama, ovaj projekat pruža mogućnost zainteresovanima da kroz igranje nekih od najpoznatijih igara sa Arkada dožive potpuno autentičan audio-vizualni doživljaj koji su ove mašine pružale 80tih i 90tih godina.

Nakon prvog dela prezentacije ovog projekta, gde će prisutni biti upoznati sa sadržajem internet stranice Arcade Serbia, u drugom delu publicićemo približiti koncept i tehnike izgradnje custom Arkadnih kabineta. Na kraju prezentacije odvojićemo malo vremena za sva eventualna pitanja publike. Nakon prezentacije prisutni će imati priliku da lično testiraju prvi „custom made“ Arcade Serbia automat, koji će biti postavljen upravo u prostorijama KC Grad!

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže 19. Februara od 20.00h u KC Grad na prezentaciji mini-projekta Arcade Serbia!

Arcade Serbia FB page:   https://www.facebook.com/arcadeserbia
ArcadeSerbiaYouTube channel:  http://tinyurl.com/otcdjzp

NAZAD