PROGRAM za datum :: 01/03/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 01/03/2014, 23 : 00
BALKAN DUBSTEP UNIT FULL FORCE

REBEL B ★ MKDSL ★ TOPREK ★ SICKPRIME

Jos jedna u nizu velikih Balkan Dubstep Unit zurki pod naslovom FULL FORCE. U proteklih godinu dana okupili smo ogroman broj pristalica i taj broj iz meseca u mesec raste! Ovog puta pored standardne postavke Rebel B, Mkdsl i Toprek u goste nam dolazi jedan od najboljih Beatboxera sa ovih prostora! U pitanju je Sickprime! Kao i svaki put, nasrecnije ocekuju i nagrade iz ZLA SHTEK-a! :D

► BALKAN DUBSTEP UNIT (BDU) je najveci regionalni Dubstep muzicki brend, stvoren radi umrezavanja i promocije muzicara Dubstep muzickog zanra u zemlji, regionu (Balkan) I izvan njega.U okviru brenda nalazi se Balkan Dubstep Unit oficialni websajt, digitalno muzicko izdanje, 12 promotivnih zurki godisnje i regionalni outdoor festival sa desavanjem u Beogradu 2013-e!
Balkan Dubstep Unit-u pristupili mnogi afirmisani muzicari sirom Balkana i dalje. Od potvrdjenih zemalja to su: Bugarska, Poljska, Ukraina, Francuska,Italija, Norveska, Finska, Australija, Hrvatska, Makedonija i autori iz nase zemlje!

Line up:
--------------------------------------------------------------------------------
► REBEL B : Dubstep producent i dj iz Beograda . Muzikom se bavi 18 godina od cega Dubstep-om poslednjih 5. Zacetnik je lokalnog Dubstep brenda Borba Titana koji je opstao citave dve godine i koji je objedinio na jednom mestu skoro svu publiku ovog pravca kod nas. Zacetnik je i lider najveceg regionalnog Dubstep muzickog brenda, Balkan Dubstep Unit! Delio je stejdz sa imenima kao sto su Caspa, The Bug i Tes la Rok!
Izdanja:
- Eazy Rolling (single) 2010
- Nuke Therapist EP (Morbit Rec) 2012
- Mkdsl - Vrati Moje Majke Nakit (Rebel B Dubstep RMX) 2012
- Undercover (Balkan Dubstep Unit vol.1) 2012
- The Myth EP (Betamorph Recordings) 2012
- Operation Storm EP (Balkan Dubstep Unit Recordings) 2013
- Zero Turn Mower (single) 2013
- Bad Moon Rising (ABCD) 2013
- So Close (single) 2013
- Blankfile - Roadkill (Rebel B Metalglitch RMX) [Betamorph Recordings] 2013
- Greedy EP - Rellik Audio Rec
--------------------------------------------------------------------------------
► MKDSL : Svima dobro poznat dj i producent elektronske muzike, poslednjih skoro 15 godina. Mnogima blizak po Electro-House zvuku ali naravno i po Dubstep trakama kao sto su remix Alekse Jelica "U Tami Disko Kluba". Performer, dj koji ne ostavlja ravnodusnim posle svakog svog seta, kako izborom pesama, tako i svojom komunikacijom sa publikom. Vec godinama vodi emisiju na B92 radiju pod naslovom " Idemo Na Mars". Nastupao na svim bitnim dogadjajima i festivalima kao sto je Exit. U svojoj biografiji ostavio desetine sati muzike najrazlicitijih zanrova. Takodje nastupao na zurci zagrevanja pred Warriors Dance festival. Jedna od njegovih traka, "Kill, Kill, Kill" se nalazi na Balkan Dubstep Unit vol.1 kompilaciji.
--------------------------------------------------------------------------------
► TOPREK : Izuzetan producent i dj iz Beograda. Iza sebe ima preogoman muzicki staz sto i dokumentuje njegova muzika. Kako bi on voleo to da kaze: " Muzikom se bavim jos od ere DOS-a". Uistinu i jeste tako jer je jedan od retkih domacih producenata ciji pesme su Svetskog ranga. Takodje iza sebe ima Trance projekat Alternative Control sa kojim je obisao svet. Ponikao iz Trance-a, a svoje mesto poslednjih godina nasao na Dubstep sceni.
Izdanja:
- The Course - Ain't Nobody (Toprek RMX)
- The Boss Himself EP
- Don't leave your girl 'round me
- Ninja Kore - Zombillenium (Toprek Remix)
- Ill-Esha - BLAZED (Toprek RMX)
- Mikri Maus & Bvana - Crno vs Belo (Toprek RMX)
- Smasher
- Soulfix - Spacebar Assassins (Toprek Remix)
--------------------------------------------------------------------------------
► SICKPRIME - Beatboxer poreklom iz Kostolca, zivi u Beogradu. Izuzetnih skilova, talentovani Sickprime je nastupao na takmicenju Ja Imam Talenat i tu se visoko rangirao. Mozete naci brdo njegovih klipova na Youtube-u koji svedoce o njegovom skilu u talentu!
--------------------------------------------------------------------------------

✪ REBEL B / BalkanDubstepUnit / http://soundcloud.com/rebel-b
✪ MKDSL / BalkanDubstepUnit / http://soundcloud.com/mkdsl
✪ TOPREK / BalkanDubstepUnit / http://soundcloud.com/toprekmusic
✪ SICKPRIME / https://www.facebook.com/pages/SickPrime-Offical-Page/115481858531933?fref=ts

✪ BALKAN DUBSTEP UNIT (BDU) → Za sve informacije mozete posetiti BALKAN DUBSTEP UNIT official website / http://balkandubstepunit.com/


Medijski sponzori BDU-a:
- MTV
- B92 Radio


Partnerski brendovi BDU-a:
- Technokratia
- ZlaZla
- Urban Bug
- Balkan Venture Forum
- Betamorph Recordings

Cena karte : 250 rsd

NAZAD