PROGRAM za datum :: 14/03/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 14/03/2014, 11 : 00
AIESEC Case Challenge - Takmičenje u izradi studija slučaja

AIESEC Case Challenge je projekat koji se realizuje po 2. put i predstavlja veliko takmičenje u izradi studija slučaja podeljeno na 3 oblasti: marketing, finansije i socijalno preduzetništvo.

Uvod i prvi deo projekta su 8 radionica iz oblasti marketinga i finansija koje će biti održane u periodu od  19. februara do 13. marta. Tokom ove 4 nedelje, svake nedelje će biti održana po jedna radionica na temu marketinga i jedna radionica na temu finansija. Prisustvo na radionicama nije obavezno i nije uslov da bi se učestvovalo u takmičenju.

Takođe, u periodu od  28. februara do 12. marta, kao deo Social Business projekta održaće se Social Business akademija koja će obuhvatati 6 radionica namenjenih onima koji imaju viziju i plan kako da pokrenu sopstveno preduzeće i koje će im pomoći pri izradi i realizaciji svog biznis plana.

Početak glavnog dela projekta je “ACC GRAD” koji podrazumeva 3 konferencije održane istovremeno 14. marta i to:

1) na Ekonomskom fakultetu - FINANSIJE
2) u hotelu “Astorija” – SOCIAL BUSINESS
3) u Kulturnom centru GRAD – MARKETING

Ovaj dan predstavlja početak takmičenja u izradi studija slučaja za kompanije koje su učesnice projekta, kao što su ''IDEA'' i ''Delhaize''. Na teme marketinga i finansija studenti će timski raditi na izradi studije slučaja, dok će nakon Social Business konferencije izrađivati sopstveni biznis plan. Svima koji se prijave, ovo takmičenje će pružiti pre svega praktično iskustvo, uvid u tok i rad različitih preduzeća i kompanija, razvijanje osećaja za kritičko razmišljanje kroz analiziranje realnih problema, kao i poboljšanje njihovih veština funkcionisanja u timu.

Ali ono što je najvažnije: kao nagradu iz oblasti marketinga i finansija, pobednici će osvojiti praksu u kompaniji za koju su rešavali “case”, a u okviru Social Business projekta, pobednik će dobiti finansijska sredstva kao pomoć realizovanju svog biznis plana i mentorstvo kompanije učesnice u trajanju od nekoliko meseci.

U slučaju dodatnih pitanja i nedoumica, za sve informacije kontaktirajte nas putem e-maila: aieseccasechallenge@gmail.com

NAZAD
 
  Petak, 14/03/2014, 22 : 00
Barka Dilo

Barka Dilo je beogradski bend koji na svojim nastupima kombinuje elemente francuskog kabarea i francuske šansone, polet novih francuskih bendova, kafanski stil sviranja, elemente romske muzike i neobuzdanu pank energiju, praveći tako odličnu atmosferu koja publiku hvata i uvlači u priče o pločnicima, lutalicama, putnicima, kapetanu, njegovoj dragoj, o moru i moreplovcima.
Nije čudno da se na svirci Broda ludaka začuje i recitacija na francuskom, vika, namerno odsvirani disharmonični tonovi, pevanje u glas, šaputanje ili da naiđu momenti tišine gde publika čeka rasplet priče ili poslednji akord.

Članovi posade Barke Dilo su :
Anđela Anđele Todorović - flauta i vokal
Pavle Paja Mihailović - truba
Nikola Đorđević Đo - električni kontrabas
Nenad Šone Dražić - harmonika
Milan Đorđević Cancur - gitara
Nikola Dum Dum Radić - vokal i udaraljke

Cena karte 200 rsd

NAZAD