PROGRAM za datum :: 15/03/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 15/03/2014, 10 : 00
Trčanje

Subotom ujutru od 10:30h u KC Gradu je okupljanje čalanova Belgrade Running Club-a, odakle kreću na trčanje. Ovi treninzi su otvoreni i besplatni za sve korisnike progrma i goste KC Grada.

Svi koji dolaze prvi put potrebno je da u KC Gradu budu u 10h kako bi se posavetovali sa trenerom i kako bi bili raspoređeni u odgovarajuću grupi za trčanje. Nakon trening se nastavlja druženje koje je sjajna prilika da na neposredan i neformalan način saznaš sve što te zanima o trčanju.

NAZAD
 
  Subota, 15/03/2014, 23 : 00
ALL THAT BASS!

Rahmanee
Necone
Side1
MC Rasheed

Ulaz: 200RSD

All That Bass žurke su pokrenute oktobra 2007. sa ciljem da predstave melodičniju, soulful, fanki stranu dramenbejsa i bejs muzike (dubstep, 2step, hiphop, garage, house...). Od tada pa do danas, pored domaćina Rahmanija, Neconea, Side1 i MC Rasheeda, na All That Bass žurkama su nastupala brojna bitna imena globalne scene kao što su Fabio, Bryan Gee, Danny Byrd, Jenna G, Kabuki, Makoto & Deeizm, Big Bud, Patife & Cleveland Watkiss, A.I., EZ Rollers, Redeyes, Utah Jazz, Submorphics, Craggz & Parallel Forces, Killa Kela…

NAZAD