PROGRAM za datum :: 17/03/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 17/03/2014, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak za pomoć starijim sugrađanima

U ponedeljak, 17. marta u KC Gradu će biti održan delikatesni ponedeljak u organizaciji 65+, pokreta za brigu o starijima. Dođite da probate jela koja će specijalno za ovu priliku spremiti zaposleni Fonda B92 uz pomoć starih „majstora za kiflice i vanilice“ koji se ispred nas nalaze čitav jedan život. Cena bona je 100 dinara.

Dođite, probajte i uživajte u našim slanišima i slatkišima. Kupovinom bona, pomažete zbrinjavanje ugroženih starijih sugrađana koji stanuju u Opštini Ada.

Dokažimo zajedno da nam je stalo! Dokažimo da „Stari nisu stvari“!!!

www.pokret65plus.org
www.facebook.com/pokret65plus

NAZAD
 
  Ponedeljak, 17/03/2014, 20 : 00 - 23/03/2014
Milenov print design

Nikola Milenov (1989), grafički dizajner, ilustrator i street artist. Rođen i odrastao u Beogradu, pohađao srednju Grafičku školu i studirao na Beogradskoj politehnici na smeru za grafički dizajn, klasa 2008. Bavi se crtežom i ilustracijom još od malih nogu a grafički dizajn i fotomanipulaciju upoznaje kroz srednju školu i studije. Izlagao tradicionalne ilustracije i crteže na nekoliko kolektivnih i samostalnih izložbi u Beogradu i Smederevu, ali ovo je prva izložba printova kao vida digitalne ilustracije.

Tematika kojom se radovi bave je pretežno protest protiv dokolice, bes usmeren ka svemu što ograničava i onemogućava čoveka da ispolji svoju kreativnost, nemogućnost evolucije u vremenu sve intenzivnijeg nadzora, sve naprednijih tehnologija i sve užeg spektra dostupnog užitka.

Stil prikazivanja koji je primenjivan je prelaz između moderne, alternativne umetnosti i street art-a, školskog crteža sa improvizacijom laika, težnja ka savršenosti korišćenjem “vizuelnog terorizma”, dakle, jedan kontradiktorni stav prema vidljivoj i zamišljenoj stvarnosti koju autor živi.

NAZAD