PROGRAM za datum :: 22/03/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 22/03/2014, 10 : 00
Trčanje

Subotom ujutru od 10:30h u KC Gradu je okupljanje čalanova Belgrade Running Club-a, odakle kreću na trčanje. Ovi treninzi su otvoreni i besplatni za sve korisnike progrma i goste KC Grada.

Svi koji dolaze prvi put potrebno je da u KC Gradu budu u 10h kako bi se posavetovali sa trenerom i kako bi bili raspoređeni u odgovarajuću grupi za trčanje. Nakon trening se nastavlja druženje koje je sjajna prilika da na neposredan i neformalan način saznaš sve što te zanima o trčanju.

NAZAD
 
  Subota, 22/03/2014, 23 : 00
Candy Land

Program Candy Land-a čini fuzija više elemenata, od vjinga, živih instrumenata, vokala, pa do dj setova koji se prožimaju u jednu celinu. Da događaj bude još malo neobičniji, svaki posetilac će dobiti neki slatkiš. Ne postoji poseban dress code, možete da se obučete kako god poželite. Mada, poželjno je da budete "slatki".  ^^

Boža Podunavac+Shekimon+Stung+Specijalni Gost
Perkusionista Dragan Urošević (Urke)
Vizuelizacije, video kolaži, Mario Jurešić (VJ Mario) 
Ivana Finci i Verica Marinković, vokalni nastupi u slobodnom stilu, freestyle improvizacija.

Najkraće o učesnicima:

Boža Podunavac je oldschool dj, a i dizajner zvuka. Ima uvaženi status didžej pionira. Didžej karijeru je započeo 1986. godine.
Predrag Šestić (Shekimon), profesor škole produkcije i didžejinga "Cube", i dizajner zvuka (filmovi, reklame, igrice). Podjednako se bavi muzičkom produkcijom, didžejingom, a i organizacijom događaja. 
Igor Stangliczky aka Stung, podjednako se dobro snalazi u raznim art formama. Pod pseudonimom Stung nastupa kada miksa.
Specijalni gost, može se nazvati i tajni gost...      
Dragan Urošević (Urke) je oplemenjivao svojim perkusijama brojne događaje, tako da iza njega stoji iskustvo koje garantuje dobrom atmosferom.
Mario Jurešić (VJ Mario), u ulozi vidžeja iza sebe ima veliki broj nastupa, kako na festivalima, tako i na brojnim partijima. 
Ivana Finci je mlada devojka koja ima sjajan glas. Dobila je priliku da se predstavi po prvi put, premijerno. Imaće nastup sa pevanjem u vidu freestyle improvizacije.
Verica Marinković ima iskustvo u freestyle pevanju na drum & bass žurkama. A trenutno je pevačica autorskog funk-rock benda "Sprej".  

Ulaz je 200 dinara do ponoći, i 300 posle.

NAZAD