PROGRAM za datum :: 28/03/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 28/03/2014, 23 : 00
Beyond House + Doo, Vitanov, Ognjem

Beyond house je nezavisna dj organizacija kao i platforma za promociju elektronske plesne underground muzike i srodne kulture.

Organizaciju čine: Dušan Predojević, Ognjen Milosavljević, Ivan Tanović,  Damir Zekiri i Miloš Maričić.

U 3 godine svog postojanja ova ekipa je bila odgovorna za organizaciju brojnih dogadjaja u Beogradu na kojima su ugostili mnostvo, manje ili više poznatih, domaćih i stranih umetnika kao što su Dubbyman, Marcellis, Lucretio, Bu$$, Richard Zepezauer, i mnoge druge, čime su aktivno učestovali u oblikovanju Beogradske klupske scene i stekli pažnju i simpatije šireg auditorijuma ove subculture.
https://www.facebook.com/groups/beyondhouse/
https://soundcloud.com/beyond-house

Doo (Dusan Predojević)
Iskonski ljubitelj muzike i kolekcionar vinila, sa dj iskustvom od 10 godina, u kom periodu je prošao kroz razne muzičke faze i upisao nastupe u brojnim klubovima i festivalima širom zemlje. Danas njegove setove u priličnoj meri odredjuje trenutak, ljudi i prostor, ali se može reći da tokom njih obično ‘hoda’ na tankoj liniji izmedju hausa i techna, u finom spoju modernog i klasičnog sa ne tako retkim izletima u druge srodne stilove.
https://www.facebook.com/dusan.d.predojevic
https://soundcloud.com/doo
http://www.mixcloud.com/doo/
https://twitter.com/doo_bioza

Ognjem  (Ognjen Milosavljevic)

Strastveni  DJ sa fokusom najviše na klasičan I moderan Čikago, Detroit i New York andergraund haus, tehno I disko zvuk. Atmosfera na podijumu diriguje njegov performans, stoga da su ritam I perkusije glavne komponente njegovih dj setova. Ognjemov nastup karaktrišu i melodije kao I lutanja u mračna, psihodelična I dab područja andergraund zvuka.

https://soundcloud.com/ognjem
http://www.mixcloud.com/ognjem/
https://www.facebook.com/ognjem


Vitanov

Vitanov u svojim DJ setovima spaja malo mračniju, indastrial stranu klasičnog techno i house zvuka i minimal vejv vokala, uz povremene preseke eksperimantalnom elektronikom. Jednom rečju – više nego house!

https://www.facebook.com/ivtanov
https://soundcloud.com/vitanov
https://twitter.com/vitan0v

Ulaz slobodan pre 00h, posle ooh 250 rsd

NAZAD