PROGRAM za datum :: 29/03/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 29/03/2014, 10 : 00
Trčanje

Subotom ujutru od 10:30h u KC Gradu je okupljanje članova Belgrade Running Club-a, odakle kreću na trčanje. Ovi treninzi su otvoreni i besplatni za sve korisnike programa i goste KC Grada.

Svi koji dolaze prvi put potrebno je da u KC Gradu budu u 10h kako bi se posavetovali sa trenerom i kako bi bili raspoređeni u odgovarajuću grupu za trčanje. Nakon treninga se nastavlja druženje koje je sjajna prilika da na neposredan i neformalan način saznaš sve što te zanima o trčanju.

NAZAD
 
  Subota, 29/03/2014, 23 : 00
POPSIMONOVA LIVE

29. marta parkirajte svoje polarne medvede ispred Braće Krsmanović 4 i slobodno dođite u klizaljkama u Kc GRAD pošto će zvezda večeri biti ledena princeza iz Hrvatske, Lana Popsimonova.

Popsimonova je producent, tekstopisac i kompozitor, aktivna na muzičkoj sceni od 2006. godine kao suosnivačica elektro banda Dekolaž. Nakon raspada Dekolaža 2008. godine, Popsimonova započinje svoj solo projekt. Nastupala je u mnogim klubovima po celoj Evropi. Izdavala je za Enfant Terrible, Romance Moderne, Gooiland Elektro, Adriatiko, WEME Records (saradnja sa Heinrich Mueller-om i DJ Stingray na NSRB-11 projektu) i J.A.M. Traxx (saradnja sa Zarkoffom).

Njenu muziku bismo, onima koji je već nisu čuli, opisali kao nešto što likovi iz Mortal Kombata slušaju dok se istežu pred borbu. Odgovorno tvrdimo da je Popsimonova nabolje od elektra iz EX-YU atm.

https://soundcloud.com/popsimonova 
http://www.discogs.com/artist/Popsimonova 
http://www.myspace.com/popsimonova

http://www.youtube.com/results?search_query=popsimonova&page=1

Dragon lady Popsimonova kaže: “Ja nemam straha! Ja volim sjene!”, pa smo s tim u vezi pozvali dve sjene da zajedno sa njom bacaju magije po Kulturnom centru GRAD.

Grof K.T.I je utemeljivač nove grofovske loze, bonvivan i revolucionar. Grofov fetiš su Fabaržeova jaja, lov na medvede i uzgajanje japanskog bonsaia. Njegov manir je blago neurotičan, pogled leden. Često priređuje dekadentne zabave kojima prisustvuje svet sa margine društva - samozvani dendiji, patuljci, bradate prostituke, ludi naučnici i krijumčari dijamanata. U eri novog društvenog poredka, Grof ostaje dosledan aristokrata, sklon kartanju do jutra i plesu u Nizinski stilu. Naručite svoju bocu vina i zaplešite tango smrti sa grofom K.T.I!

http://www.mixcloud.com/vladimir-kriscanski-takac/
https://www.facebook.com/pages/grof-KTI/165902565229

Bagheera Münchgstettner je Intergalactic FM ovisnik iz bardo stanja čiji su setovi poput Skype veze između Zemlje i ostalih naseljivih planeta. Vodopadi, vulkani, snovi i leteći tanjiri.

http://www.mixcloud.com/takexmexhome/

ULAZ 300 RSD

KC GRAD preporučuje da podržite scenu jer vaši zabaljvači nikako da nauče da vrše fotosintezu.

NAZAD