PROGRAM za datum :: 16/04/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 16/04/2014, 18 : 00
2. BROJ MANEKA – MAGAZINA NEZAVISNE KULTURE

U FOKUSU: JAVNI I CIVILNI SEKTORU KULTURI

Novi, drugi broj magazina nezavisne kulture Manek, u izdanju Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS), posvećen je marginalizovanju civilnog sektora u kulturi i njegovom odnosu sa javnim, temi koja je razmotrena kroz niz analitičkih tekstova, koji upozoravaju da pogubna polarizacija kulturne scene vodi ka njenom celokupnom odumiranju. 
Drugi broj Maneka, objavljen na oko 40 strana, predstavlja i izbor mnogobrojnih raznovrsnih aktivnosti članica NKSS i same Asocijacije u protekloj godini, kao i pojedinačnih i grupnih inicijativa i projekata, poput akcija za otvaranje domova kulture u nekadašnjim domovima vojske.
Manek je objavljen uz podršku Fondacije za otvoreno društvo i Sekretarijata za kulturu Beograda.

Štampano izdanje Maneka moguće je preuzeti u kulturnim centrima i galerijskim prostorima u Beogradu (KC Grad, Rex, CZKD, Remont…) i drugim gradovima u Srbiji, a u elektronskom (pdf) izdanju dostupan je na adresi http://www.nezavisnakultura.net/images/140228_MANEK%202.pdf

NAZAD
 
  Sreda, 16/04/2014, 19 : 00
Les Gars d’en bas

Povodom 5. rođendana KC Grad koji je baš danas, iznenada nam je u posetu stigla skupina veselih muzičara, tačnije uličnih svirača iz Češke i Francuske. Večeras od 19 časova – Les Gars d’en bas!

Ulaz slobodan.

NAZAD