PROGRAM za datum :: 19/04/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 19/04/2014, 10 : 00
Trčanje

Subotom ujutru od 10:30h u KC Gradu je okupljanje članova Belgrade Running Club-a, odakle kreću na trčanje. Ovi treninzi su otvoreni i besplatni za sve korisnike programa i goste KC Grada.

Svi koji dolaze prvi put potrebno je da u KC Gradu budu u 10h kako bi se posavetovali sa trenerom i kako bi bili raspoređeni u odgovarajuću grupu za trčanje. Nakon treninga se nastavlja druženje koje je sjajna prilika da na neposredan i neformalan način saznaš sve što te zanima o trčanju.

NAZAD
 
  Subota, 19/04/2014, 23 : 00
5. rođendan KC Grad - Rosa Lux, Vlada Janjić, Ewox & Tamarinsky, Dušan Lilić

Rosa Lux (Kopenhagen)
Vlada Janjić
Ewox & Tamarinsky
Dušan Lilić

Rosa Lux je već neko vreme jedna od najtraženijih DJ-eva u Kopenhagenu. Bila je deo danske kulture scene na više nivoa - u čuvenoj TV emisiji "Smagsdommerne" je uvela novu kulturu i umetnost iz Danske pred široki auditorijum. Takođe već nekoliko godina je deo kustoskog tima elektronskog festivala "Strom". U isto vreme je i deo ultraatraktivnog queer performansa i DJ kolektiva “Danst”. Od 2011. Kada izbacuje svoj prvi singl, njena muzička karijera kreće vrtoglavom brzinom i gostuje na mnogobrojnim festivalima i klubovima širom Evrope. Trenutno radi na projektu pod nazivom Superheroes na kome između ostalog radi na remixima starih danskih “šlagera” te muzike mladih producenata iz Kopenhagena. Superheroes vol. 3 izlazi upravo u nedelji kada će Rosa po prvi put nastupiti u Beogradu. 

Rođendansko slavlje KC Grada će svojim nastupima obeležiti i domaći superheroji – Ewox & Tamarinsky, Vlada Janjić i Dušan Lilić.

Ovaj događaj je poklon KC Grada vernoj publici za 5. rođendan.
Ulaz besplatan!

NAZAD