PROGRAM za datum :: 26/04/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 26/04/2014, 10 : 00
Trčanje

Subotom ujutru od 10:30h u KC Gradu je okupljanje članova Belgrade Running Club-a, odakle kreću na trčanje. Ovi treninzi su otvoreni i besplatni za sve korisnike programa i goste KC Grada.

Svi koji dolaze prvi put potrebno je da u KC Gradu budu u 10h kako bi se posavetovali sa trenerom i kako bi bili raspoređeni u odgovarajuću grupu za trčanje. Nakon treninga se nastavlja druženje koje je sjajna prilika da na neposredan i neformalan način saznaš sve što te zanima o trčanju.

NAZAD
 
  Subota, 26/04/2014, 18 : 00
Treći rođendan Kritične mase

Treći rođendan Kritične mase u Beogradu Kritična masa je biciklistička vožnja koja se održava u više od 300 gradova u svetu, a u Beogradu svake posledenje subote u mesecu sa početkom u 17h sa Trga Republike.

Cilj vožnje je da se donosiocima odluka i javnosti skrene pažnja na važnost razvijanja alternativnih održivih vidova transporta kao što je bicikliranje i promeni način razmišljanja gradskih planera, koji su trenutno orijentisani na razvoj neodrživog automobilskog saobraćaja. Pozivamo sve da nam se pridruže na rođendanskoj Kritičnoj masi koja će se održati 26. aprila 2014. godine.

Okupljanje će standardno početi u 16:30 na Trgu Republike, a sama vožnja kreće u 17h. Nakon vožnje ekipa iz UG Ulice za bicikliste organizuje rođendansku žurku u prostoru KC Grada, i svi ste dobrodošli na đusku uz DJ set UZB tima, projekciju slika i filmova sa prethodnih Kritičnih masa, a očekuje vas i još par iznenađenja.

NAZAD
 
  Subota, 26/04/2014, 23 : 00
ALL THAT BASS presents: OUTLOOK FESTIVAL 2014 launch party

Bass / Jungle / Dancehall / Footwork / Grime / Hip Hop / Trap

https://www.facebook.com/outlookfestival
https://www.facebook.com/allthatbass

All That Bass sa ponosom predstavlja četvrtu u nizu promociju najvećeg Bass muzičkog festivala posvećenog Soundsystem kulturi u Evropi. Ovaj raj na zemlji i utočište svakog ljubitelja bass kulture iz celog sveta, već 6 godina za redom rasprodaje karte uspešno i svako ko je bio na bilo kom od proteklih 6 festivala može vam satima pričati o neverovatnoj atmosferi, odličnoj muzici i još boljim ljudima koji posećuju ovaj festival redovno, plešući od sumraka do svitanja.

Kao što ste već navikli na našim promocijama, jedan od ponosnih vlasnika ulaznice za sva četiri dana možeš biti baš ti, pošto kupovinom karte za događaj učestvuješ u nagradnoj igri. Prvih 200 posetilaca će imati šansu da osvoje 2 karte za ovogodišnje izdanje festivala u Puli.

Ovaj put, u goste nam stižu dva prijatelja i sjajna izvođača iz Zagreba, YESH & DMT !!

YESH (JabbaTon Rec., CTF!Cro, burn studios, Radio808 / ZG)

Osnivač je poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew gde je već devetu godinu organizator i rezident DJ klubske večeri JabbaTon.
Polovinom 2009. započinje i serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klubske večeri Chew the Fat!, a 2011. pokreće i treće veče, Black Light, uz koju se rađa i njegov alter ego RRRamon!
Iza sebe ima 200tinjak organizovanih muzičkih događaja. Autor je i voditelj radijske emisije Night Drive na Radiju 808, a krajem 2012. pokreće i sopstvenu etiketu JabbaTon Records posvećenu izdanjima bass muzike. Od 2014. je uključen i u Burn studios i hrvatsko Burn residency DJ takmičenje kao jedan od sudija.

http://www.mixcloud.com/yesh
http://www.facebook.com/djyesh
http://www.facebook.com/JabbaTon

DMT (CTF! Cro / Black Light, ZG)

DMT (David Tešić) je aktivno uključen u muzičku scenu od 1999. godine kada u saradnji sa članovima hip-hop grupe Connect pokrenuo radijsku emisiju Ruff Beats Rap Show na Radio Zaprešiću. Od 2009. radi u organizaciji brojnih klubskih programa (Electric Avenue, Chew the Fat! Croatia, Black Light...). Početkom 2010. godine sa Arianom Vuicom osniva electro-dubstep duet InUrFace, i godinu dana nakon osnivanja izdaju svoj prvi EP "Conquer Me" za kanadskog izdavača Capital Boom Records.
Iako u posljednje vreme preferira muzičke žanrove kao što su trap, dubstep, electro, bassline i breakbeat, povremeno ga nostalgija ponese pa zavrti koju hip-hop stvar u svom setu.

http://www.soundcloud.com/djdmt
http://www.soundcloud.com/inurface
http://www.dmtproductions.com/

Lokalna podrška:

RAHMANEE
SIDE1
NECONE

MC RASHEED

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ULAZ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Besplatan do 00:00

250 RSD posle 00:00

NAZAD