PROGRAM za datum :: 07/05/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 07/05/2014, 20 : 00
BELDOCS ODBROJAVANJE

U iščekivanju predstojećeg BELDOCS-a, sve nestrpljive posetioce pozivamo na BELDOCS ODBROJAVANJE – besplatne projekcije prošlogodišnjih filmova.

Repriziramo sledeće filmove:

Ovo nije Kalifornija, Le Studio, 26. april u 20h
Ovo je priča o skejterima za koje je retko ko čuo. Istočna Nemačka, Berlinski zid, sedamdesete, prijatelji koje vezuje detinjstvo na daskama i točkovima. Ali ovo je priča i o pomeranju granica i o tome da je dovoljan samo jedan korak da se ode predaleko.

Lice revolucije i Mašina pred kojom sve nestaje, Univerzitetska biblioteka, 28. april od 16h

Lice revolucije, O petooktobаrskoj revoluciji kojom je svrgnut režim Slobodаnа Miloševićа smo već sve čuli. Sve osim priče iz prve ruke. Brаnko, u to vreme jedаn od vođа Otporа, dаnаs u igrаno-dokumentаrom filmu sаgledаvа posledice.

Mašina pred kojom sve nestaje - Gruzijska autorka daje privlačan oglas u kojem poziva mlade na audiciju za svoj novi film. Ti mladi ljudi puni nade pred kamerom će otkriti svoje probleme i snove. Njihovi sirovi razgovori bešavno se slažu u filmske djeliće gruzijskog života.

Čin ubistva, Jugoslovenska Kinoteka, 4. maj u 20h
Indonežanski državni islednici sa statusom nacionalnih heroja ponosno glume sebe u reinterpretaciji političkih ubistva iz 1960-ih.

Ai Wei Wei: Nije mi žao, KC Grad, 7. maj u 20 h
Dokumentarni film o umetniku i aktivisti Ai Wei Wei-u, dok se priprema za seriju izložbi i sve više se sukobljava sa kineskom vladom.

NAZAD
 
  Sreda, 07/05/2014, 22 : 00
SURREAL PREDSTAVLJA SEKSTEJP

Line up:

SURREAL

DJ Jimmy Jazz

Predgrupa; Big Gru & Paja Kratak

Promocija prvog mikstejpa eksplicitnog repera Surreala

Ulaz slobodan!

NAZAD