PROGRAM za datum :: 12/05/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 12/05/2014, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - MAD in Belgrade

Festival MAD in Belgrade i KC GRAD  pozivaju vas na druženje i klopu koju će za vas pripremati ekipa festivala u ponedeljak 12. maja od 19h.

24. i 25. maja u parku kod Muzeja savremene umetnosti očekuje vas najluđa beogradska žurka ove godine! Tokom 48 sati neprestane zabave, na festivalu će nastupiti preko 100 stranih i domaćih izvođača uz najbolje ozvučenje na svetu, spektakularno projektovane bine, džinovske skupluture, maske, party brodove i Boiler Room! MAD delikatesna ekipa vam garantuje dobar provod, dobru klopu i dobru muziku za koju će biti zaduženi Ewox & Tamarinsky!

Cena bona za klopu 100 din

www.madinbelgrade.com

NAZAD
 
  Ponedeljak, 12/05/2014, 20 : 00 - 17/05/2014
These shoes are made for walking vol.3

You can never have enough hats, gloves and shoes", rekla je apsolutno fantastična Patsy Stone u jednoj od epizoda istoimene serije. Velika galerija KC Grada se ovog maja fokusira samo na obuću. Obuća je uobičajeno posmatrana kao odevni predmet- roba masovne potrošnje.

Pozivamo Vas da zaboravite na tu odrednicu i uverite se da je obuća vid primenjene umetnosti, kroz našu selekciju rafiniranih eksponata najboljih domaćih dizajnera, uz prateći program koji će Vas malo dublje uvesti u kreativni proces dizajna, proces nastajanja ovih objekata primenjene. Izložba "These shoes are made for walking / Vol.3" je prodajnog karaktera pa tako ovi umetničko praktični eksponati vrlo lako mogu postati vaše vlasništvo.

Od vibrantnih boja i drapiranog velura Magdalene Klašnje, preko signature potpetica brenda Milenika shoes i eksperimentalizma sestara Ristić koje potpisuju več renomirani brend Rish, do monumentalnih i monolitnih cipela Ivane Lazarević iz dizajn tima Klasa, koju ovoga puta predstavljamo prvi put a koja već duže vreme pleni svojim minimalističkim rešenjima i zanimljivim materijalima. To naravno nije sve, na meniju je i obuća Budislave Keković (No brothers, no sisters), zatim letnja obuća Natalije Pavkov sa elementima vanevropskog folklora, te cipele izrađene Bologna metodom dizajnera Nenada Ćakića, koji je iz masovne industrijske proizvodnje svoje iskustvo preneo na manufakturu i u okviru pratećeg programa će posetiocima demonstrirati svoj craftsmanship.

Segment primenjene umetnosti je u našoj galeriji podjednako zastupljen kao i segment likovnih, tako da očekujte demostraciju vrhunskog dizajna od 12. do 18. maja

NAZAD