PROGRAM za datum :: 12/06/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 12/06/2014, 20 : 00
Zaokret u Gradskoj bašti

Zaokret DJ set

Zaokret je i ovog leta u bašti KC Grad pod parolom 'Zaokreni leto'. Kišobrancima se pridružuju brojni muzičari iz Beograda i regiona koji u ranim večernjim satima uz pratnju Zaokret DJ seta sviraju za vas potpuno besplatno. Svakog sunčanog četvrtka provedite 4 sata uz aktuelne bendove i dj setove koje oni smatraju da je vredno videti i čuti.

Pridružite nam se i napravite još jedan nezaboravan Zaokret.

Ulaz je besplatan

http://kisobran.org/

Zaokret je off veče Kišobran organizacije. Stacionarano za vreme zimske sezone u bifeu Ventil, tokom svojih pet godina postojanja, uspešno je realizovan svakog četvrtka. Tajne svrike, gostujući dj-evi, izložbe i sve ono što ne uspe da se nađe u Kišobran žurci, savršeno se uklopilo u Zaokret.

NAZAD
 
  Četvrtak, 12/06/2014, 22 : 00
NAVIJAJ ZA KOMŠIJE! / Brazil - Hrvatska

Na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu, pod sloganom „Navijaj za komšije!“, Inicijativa mladih za ljudska prava organizuje gledanje utakmica u kojima će igrati reprezentacije Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Pojam navijač je tokom prethodnih decenija u Srbiji devalvirao i gubio svoje pravo značenje svaki put kada bi se koristio kao sinonim za huligane i nasilnike kojima je jedina zajednička osobina sa navijačima - mesto okupljanja.

Godinama se ne navija za, već protiv nekoga, što će verovatno biti slučaj i na ovom Svetskom prvenstvu. U želji da se promovišu dobrosusedski odnosi, zdravo navijanje i sportski duh – Inicijativa organizuje gledanje utakmica u kojima će igrati reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine u Kulturnom centru GRAD (Braće Krsmanovića 4).

Prva takva utakmica biće ujedno i utakmica otvaranja Svetskog prvenstva, zakazana za 12. jun između Brazila i Hrvatske u 22 sata. Svi koji žele da prate ovu i naredne utakmice u društvu onih koji će navijati za komšije, pozvani su da dođu u Kulturni centar GRAD u sledećim terminima: 12. jun - 22h Brazil - Hrvatska; 15. jun - 00h Argentina - BiH; 18. jun - 00h Kamerun - Hrvatska; 21. jun - 00h Nigerija - BiH; 23. jun - 22h Hrvatska - Meksiko i 25. jun - 18h BiH - Iran.

S obzirom na to da ove godine Srbija ne učestvuje na najvećem svetskom fudbalskom takmičenju  - zašto ne bismo zajedno podržali naše komšije? Vidimo se u Kulturnom centru GRAD!

NAZAD