PROGRAM za datum :: 18/06/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 18/06/2014, 18 : 00
Narandžasti Grad - Australija – Holandija

Ambasada Kraljevine Holandije i Kuluturni centar Grad vas pozivaju da pratite utakmice holandske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u bašti KC Grada u Savamali!

Narandžasta groznica će zahvatiti Holandiju tokom Svetskog prvenstva u Brazilu. Holandjani su poznati zaljubljenici u fudbal i obožavaju da gledaju utakmice svoje reprezentacije obučni u narandžasto, holandsku boju. Ove godine ne morate ići u Holandiju ili Brazil da bi doživeli ovu jedinstvenu atmosferu u narandžastom.  Ovo je odlična prilika da sretnete nove holandske prijatelje!

KC Grad će biti obojen u narandžasto u:

Petak, 13. jun, 21:00: Španija – Holandija
Sreda, 18. jun, 18:00: Australija – Holandija
Ponedeljak, 23. jun, 18:00: Holandija – Čile

Obucite se u narandžasto i navijajte za Holandiju u KC Gradu!

NAZAD
 
  Sreda, 18/06/2014, 23 : 30
NAVIJAJ ZA KOMŠIJE! / Kamerun - Hrvatska

Na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu, pod sloganom „Navijaj za komšije!“, Inicijativa mladih za ljudska prava organizuje gledanje utakmica u kojima će igrati reprezentacije Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Pojam navijač je tokom prethodnih decenija u Srbiji devalvirao i gubio svoje pravo značenje svaki put kada bi se koristio kao sinonim za huligane i nasilnike kojima je jedina zajednička osobina sa navijačima - mesto okupljanja.

Godinama se ne navija za, već protiv nekoga, što će verovatno biti slučaj i na ovom Svetskom prvenstvu. U želji da se promovišu dobrosusedski odnosi, zdravo navijanje i sportski duh – Inicijativa organizuje gledanje utakmica u kojima će igrati reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine u Kulturnom centru GRAD (Braće Krsmanovića 4).

Svi koji žele da prate  utakmice u društvu onih koji će navijati za komšije, pozvani su da dođu u Kulturni centar GRAD u sledećim terminima: 12. jun - 22h Brazil - Hrvatska; 15. jun - 00h Argentina - BiH; 18. jun - 00h Kamerun - Hrvatska; 21. jun - 00h Nigerija - BiH; 23. jun - 22h Hrvatska - Meksiko i 25. jun - 18h BiH - Iran.

S obzirom na to da ove godine Srbija ne učestvuje na najvećem svetskom fudbalskom takmičenju  - zašto ne bismo zajedno podržali naše komšije?Vidimo se u Kulturnom centru GRAD!

NAZAD