PROGRAM za datum :: 21/06/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 21/06/2014, 23 : 30
NAVIJAJ ZA KOMŠIJE! / Nigerija - BiH

Na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu, pod sloganom „Navijaj za komšije!“, Inicijativa mladih za ljudska prava organizuje gledanje utakmica u kojima će igrati reprezentacije Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Pojam navijač je tokom prethodnih decenija u Srbiji devalvirao i gubio svoje pravo značenje svaki put kada bi se koristio kao sinonim za huligane i nasilnike kojima je jedina zajednička osobina sa navijačima - mesto okupljanja.

Godinama se ne navija za, već protiv nekoga, što će verovatno biti slučaj i na ovom Svetskom prvenstvu. U želji da se promovišu dobrosusedski odnosi, zdravo navijanje i sportski duh – Inicijativa organizuje gledanje utakmica u kojima će igrati reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine u Kulturnom centru GRAD (Braće Krsmanovića 4).

Svi koji žele da prate  utakmice u društvu onih koji će navijati za komšije, pozvani su da dođu u Kulturni centar GRAD u sledećim terminima: 12. jun - 22h Brazil - Hrvatska; 15. jun - 00h Argentina - BiH; 18. jun - 00h Kamerun - Hrvatska; 21. jun - 00h Nigerija - BiH; 23. jun - 22h Hrvatska - Meksiko i 25. jun - 18h BiH - Iran.

S obzirom na to da ove godine Srbija ne učestvuje na najvećem svetskom fudbalskom takmičenju  - zašto ne bismo zajedno podržali naše komšije?Vidimo se u Kulturnom centru GRAD!

NAZAD