PROGRAM za datum :: 08/07/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Utorak, 08/07/2014, 19 : 00
KUPEK 99 - Kulturno-umetnički program humanitarnog karaktera

Nakon tačno tri godine, pet meseci i sedam dana KUPEK će zaokružiti jednu etapu u svom postojanju. Zaokružujemo je predjubilarnom 99. epizodom koja će osim edukativnog biti i humanitarnog karaktera. A za tu priliku pripremili smo i prigodan kulturno-umetnički program.

Dug je put bio od prve, tada na Novom Radio Beogradu, do jubilarne 99. epizode koja će se snimati 8. jula u KC Gradu. Dug, ali sladak. Ekipa se od jednog člana umnožila na čak tri, promenili smo nekoliko adresa i za sada smo se skućili u KC Gradu. Tamo vas i pozivamo da svratite tog 8. jula od 19 h i sa nama obeležite kraj jedne epohe KUPEK-a uz prigodan program.

Obeležje KUPEK-a je da u svakoj emisiji ima bar po jednog gosta, kulturnog pregaoca. Ovoga puta biće ih nekoliko. Pre svega za razgovor na temu nezavisne kulturne scene, o svim prednostima i manama, zaduženi su Radomir Lazović i Milica Pekić. Radomir je jedan od pokretača Ulične galerije, a platu prima i u Ministarstvu prostora i još ponekim organizacijama. Ne podleže smanjivanju plata državnim službenicima. Milica je takođe suosnivačica KIOSKA platforme za primenjenu umetnost, a uz to je i predsednica Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS).

Kako bismo skrenuli misli sa teških tema opstanka nezavisne kulturne scene, pozvali smo u goste Horkestar i Jesenji orkestar (Daniel Kovač) koji će biti zaduženi da popune prostor između razgovora, kao i da pripreme atmosferu za ovo specijalno izdanje KUPEK-a. A čast da zatvori ovo kulturno-umetničko druženje ima Skrech majstor Ljuban.
Humanitarnu notu smo, uz pomoć prijatelja i prijateljica iz LICEULICE, za ovu priliku pripremili posebne - štenderaj - majice koje će se prodavati u samom KC Gradu.  Svaka majica ima svoju priču. Svaka majica nosi svoju poruku. Svaka majica menja ulepšava nečiji život! I svaka majica ima logo KUPEK-a.
Osim toga moći ćete kupiti i sam časopis LICEULICE, a naći će se tu i doniranih knjiga i još kojekakvih proizvoda. Ulaz je slobodan, a kupovinom majice omogućavate sebi VIP tretman i jedno besplatno piće na račun kuće.
Poslednje i najvažnije od svega: Kupovinom jednog od proizvoda učinićete i dobro delo jer sav prihod od prodatog usmeravamo kao pomoć stradalima od poplava.
Za sve dodatne informacije obratite se na: thekupek@gmail.com

NAZAD