PROGRAM za datum :: 24/07/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 24/07/2014, 19 : 00
Zaokret by Sziget Festival

Zaokret je i ovog leta u bašti KC Grad pod parolom 'Zaokreni leto'. Kišobrancima se pridružuju brojni muzičari iz Beograda i regiona koji u ranim večernjim satima uz pratnju Zaokret DJ seta sviraju za vas potpuno besplatno. Svakog sunčanog četvrtka provedite 4 sata uz aktuelne bendove i dj setove koje oni smatraju da je vredno videti i čuti.

Na Obudai ostrvu u Budimpešti od 11. do 18. avgusta i ove godine se održava Sziget festival, a ovonedeljni Zaokret u bašti KC Grada (drugi po redu) upravo posvećujemo njima. Očekuju vas hitovi brojnih izvođača koji će obeležiti 21. izdanje jednog od najzanimljivih festivala. Više informacija o samom Szigetu možete dobiti na linkovima www.szigetfestival.com  i www.facebook.com/szigetserbia

Pridružite nam se i napravite još jedan nezaboravan Zaokret.

Program:
Četvrtak, 24.07.2014. godine

19:00 - 00:00 Zaokret DJ set

KC Grad
Braće Krsmanović 4
Beograd

Ulaz je besplatan

http://kisobran.org/

Zaokret je off veče Kišobran organizacije. Stacionarano za vreme zimske sezone u bifeu Ventil, tokom svojih pet godina postojanja, uspešno je realizovan svakog četvrtka. Tajne svrike, gostujući dj-evi, izložbe i sve ono što ne uspe da se nađe u Kišobran žurci, savršeno se uklopilo u Zaokret.

NAZAD