PROGRAM za datum :: 10/09/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 10/09/2014, 18 : 00
VREVA - otvaranje festivala

Drugi Ulični festival aktivizma - Vreva, biće održan od 10. do 13. septembra, u Beogradu, u produkciji magazina Liceulice i partnera. Vreva kroz niz programa nastoji da afirmiše, zaštiti  i podstakne  aktivizam, angažovano stvaralaštvo, preduzimljivost, brigu o zajednici i životnoj sredini, multikulturalnost i toleranciju, inkluziju nasuprot diskriminaciji,  humanost, solidarnost i filantropiju.

Ovih nekoliko dana ulice, parkovi, dvorišta, haustori i druga javna mesta postaće pozornice, bine, galerije i podijumi bez zidova, otvoreni za sve.

Ovogodišnja Vreva startuje 10. septembra u dvorištu Kulturnog centra GRAD uz zvuke urbane gospel muzike nastupom hora Merry Gospel Choir. Miško, saradnik magazina Liceulice, koji već više od 15 godina živi na beogradskim ulicama, sa prijateljem koji je profesionalni kuvar sprema poseban pasulj za posetioce festivala. SENS mreža će u svom corner shop-u predstaviti proizvode nekoliko socijalnih preduzeća koje će posetioci moći da kupe i na taj način podrže ovaj novi oblik ekonomije i pionire socijalnog preduzetništva u Srbiji.

NAZAD