PROGRAM za datum :: 13/09/2014 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 13/09/2014, 12 : 30
NA MARGINI - KROKODIL na festivalu uličnog aktivizma VREVA

"NA MARGINI"
KNJIŽEVNI PROGRAM UDRUŽENJA "KROKODIL" I ČASOPISA "LICEULICE" U OKVIRU FESTIVALA ULIČNOG AKTIVIZMA "VREVA"

Udruženje KROKODIL i časopis LiceUlice pozivaju vas na književni program u okviru festivala uličnog aktivizma Vreva. Program "Na margini" predstaviće četiri autora s prostora bivše Jugoslavije, koji se kroz svoje stvaralaštvo bave društvenim i političkim pitanjima, bivajući kroz to svojevrsni aktivisti u kulturi.

program vodi:
Zoran Kesić

učestvuju:
Dragana Mladenović
Ljubomir Živkov
Ivan Čolović
Marko Tomaš

svira:
Kralj Čačka

NAZAD
 
  Subota, 13/09/2014, 23 : 00
Technopolis 01: Opening Night

lineup:
Ness [Informa, Dynamic Reflection, Prologue]
Boža Podunavac (STF Beograd)
Mirko Lazarević (STF Beograd)

U okviru prethodno najavljenih gostovanja stranih dj umetnika i producenata u Kulturnom centru Grad, pod nazivom Serious Techno Fun, predstavljamo vam nastup didzeja i producenta Andrea Deplana.

Andrea Deplano a.k.a. DJ NESS (Cagliari, Italija), dj i producent, trenutno je jedan od najangažovanijih mladih italijanskih klupskih umetnika u Evropi.

Karijeru je započeo vrlo mlad. Njegova naklonost ka elektronskoj muzici je produbljena njegovim ulaskom u vode zvučnog dizajna sredinom dvehiljaditih. Aktivno učestvujući u klupskom životu svog grada, već 2007. god. otvorio je prodavnicu ploča, ali i oformio prvu underground izdavačku kuću (Mono Records) u rodnom mestu. Njegova internacionalna dj karijera razvija se progresivno, jer je nekoliko vlasnika underground lejblova prepoznalo u Nessu veliki umetnički potencijal. Steve Stoll i Synewave su dovoljno visok benchmark koji to dokazuje.

Poslednje produkcijsko izdanje, koje Ness potpisuje, je saradnja sa dugogodišnjim prijateljem koji se krije iza imena Deepbass. U pitanju je Deepbass & Ness - Portal Dimension EP, za label Dynamic Reflection.

13. septembra 2014. u KC Gradu, Ness će imati nastup samo 2 dana nakon nastupa u klubu Space na Ibici i samo jedan dan nakon nastupa u Miniklubu u Valensiji.

Lokalna podrška su legende beogradskog klabinga, Boža Podunavac i Mirko Lazarević.

https://soundcloud.com/ness
https://www.facebook.com/Ness8bit?fref=ts
https://www.facebook.com/Andrea.Ness8bit?fref=ts
http://onesheet.com/ness8bit/splash/
http://www.residentadvisor.net/dj/ness/top10?chart=162308

Cena karte 400 rsd

NAZAD